Ik heb zo een lieve mail gehad van mijn sissy esmiralda dat ik deze hier toch ook even wilde plaatsen. We doen altijd heel leuke dingen en er is een nieuwe wereld voor hem open gegaan sinds dat hij de stoute schoenen heeft durven aan te trekken. Steeds proberen we nieuwe dingen uit  en hij leert zo zichzelf steeds beter kennen.  Nu bezig met anaal- en cbtraining. Ga zo door!

 

Lieve meesteres,

 

Een goede maand geleden ben ik weer langs geweest voor een sessie en wat voor een sessie. Een maand verder lig ik nog steeds na te genieten en blijf maar fantaseren.

Het iedere keer blijven vernieuwen en nieuwe dingen ontdekken blijft spannend en opwindend.  U ziet er iedere keer weer spannend en mooi uit en met die gemene lach weet je er altijd weer een super sessie van te maken heel te tijd.

De kuisheidskooi is een geweldige aanvulling in het spel. Ik draag hem steeds vaker en langer met plezier ?.

 

De bondage’s voelen steeds (ont)spannender en comfortabeler aan. Krijg er een geweldig gevoel van als die touwen langs mijn huid glijden als je ze aantrekt en de machteloosheid daarna als ik vastgebonden lig en niet weet wat u weer van plan bent ?.

De hoofd/nek bondage was echt een ontspanning en genot had zoiets nog niet eerder meegemaakt heeft echt geholpen in het ontspannen van de nek spieren. Ook de kleine dingen van het vernederen, schamend gevoel geven, streng aanpakken en toch soms ook lief en teder het blijft maar door mijn hoofd heen draaien om ervan na te genieten en te fantaseren.

Het anaal spel was een spannend en geweldige vernieuwing in het spel. Een heerlijk gevoel om zo hulpeloos vastgebonden te liggen en gebruikt te worden. Ben nog steeds in training om het makkelijker aan te kunnen en te ontspannen ?

Toen kwam het eindstuk je kan zeggen we gingen met een klapper het jaar uit. Had nog nooit zo’n ontlading gehad (misschien een paar uit de vorige sessies kwamen goed in de buurt ?).

Het kwam van zover met alle energie die ik nog had en duurde zo lang voor mijn gevoel. Een deel van de tijd daarna kan ik me weinig van herinneren. Weet niet eens meer hoe de sm-kamer eruit zag of wat de kleur van de muren zijn. De rit naar huis ik weet niet meer waar ik aan gedacht heb, alles verdween moest eerst weer terug op aarde komen denk ik. Het was fantastisch.

Nu kan ik er nog steeds van genieten en kan niet wachten om in het nieuwe jaar weer een afspraak te maken.

 

Liefs Sissy Esmiralda

PS . Leuk dat U ook al een paar keer hele leuke foto’s gemaakt heeft van deze stoute en soms ook lieve meid.