Een persoonlijke impressie van een sessie met Meesteres SaMantha

 

“Een meesteres zoals die op veel afbeeldingen op internet en in de gedrukte media is afgebeeld, maar die ik als gelukkige in levende lijve vlak voor mij zie staan”

 

Al enkele jaren ontmoeten Meesteres SaMantha en ik elkaar voor een SM-sessie. In de loop van de tijd hebben wij elkaar op dit gebied goed leren kennen. Meesteres SaMantha weet dat ik erg veel van leer en bondage hou en hoe zij daarop tijdens een sessie kan inspelen. Ik op mijn beurt  heb haar professionaliteit als meesteres bij elke sessie opnieuw kunnen ervaren en geleerd om mij vol vertrouwen aan haar over te leveren. Hier is sprake van een vertrouwensrelatie tussen een meesteres en haar slaaf die al tot veel opwindende momenten heeft geleid.

Wij hebben weer een sessie afgesproken op maandagmiddag 30 november. Buiten is het grijs en vochtig, maar met het vooruitzicht van een nieuwe sessie met mijn meesteres begeef ik mij met een gevoel van aangename spanning naar onze afspraaklocatie. Die heerlijke spanning wordt nog sterker wanneer op mijn aanbellen de voordeur door Meesteres SaMantha wordt geopend om mij binnen te laten. Zij weet hoe ik haar graag zie en ik heb aan één blik voldoende om te zien dat ik ook deze keer niet word teleurgesteld, want zij is gestoken in een leren outfit die haar als Meesteres alle eer aan doet: een leren corset dat met een aantal riempjes strak om haar bovenlichaam is vast-gegespt, een nauwsluitende leren broek en zwarte leren laarzen met hoge naaldhakken die haar benen omsluiten en over haar armen lange leren handschoenen. Kortom, een meesteres zoals die op veel afbeeldingen op internet en in de gedrukte media is afgebeeld, maar die ik als gelukkige in levende lijve vlak voor mij zie staan. De gedachte dat deze in zwart leer gestoken meesteres zich zo dadelijk enige uren intensief met mij bezig zal houden, verhoogt de aangename spanning in mij nog verder.

Afbeelding met binnen, kleding, vloer

Automatisch gegenereerde beschrijving

“voor mij is mijn kostuum pas echt compleet als heel mijn lichaam dus ook mijn hoofd geheel door leer is bedekt.”

Nadat ik mijn meesteres met een handkus heb begroet, nodigt zij mij uit met haar mee te gaan naar de ruimte waar onze sessie zich zal afspelen. Hoewel de locatie goed is voorzien van allerlei attributen die bij een SM-spel kunnen worden gebruikt, neem ik uit mijn eigen collectie ook altijd enige spullen mee die ik voor mijn meesteres uitstal. De hoofdmoot van de uitrustingsstukken die ik heb meegenomen bestaat echter uit de leren kleren die ik tijdens de sessie wil dragen. Meesteres SaMantha weet onderhand dat ik een uitgebreide leergarderobe heb en is dan ook iedere keer benieuwd in welke leren outfit ik mij nu weer aan haar zal vertonen.

Ik krijg toestemming om mij in een apart vertrek terug te trekken om mij te verkleden. Nadat ik mij van mijn gewone dagelijkse kleren heb ontdaan, maak ik mij gereed voor de bondagesessie in leer die Meesteres SaMantha en ik van tevoren hadden afgesproken. Eerst hijs ik mij in een eendelig pak van zwart, dun, soepel leer. Daarover volgt een leren broek die ter hoogte van de heupen wijd is uitgesneden. Mijn voeten en onderbenen verdwijnen in leren laarzen. Hierna komt een leren jasje met op de borst een dubbele rij zilverkleurige drukknopen; de onderkant van het jasje draag ik onder de broek. Een leren riem gesp ik om mijn middel vast. Ik ben nu al voor het grootste deel in het leer gestoken, maar voor mij is mijn kostuum pas echt compleet als heel mijn lichaam dus ook mijn hoofd geheel door leer is bedekt. Eerst komt er een basismasker van wit leer, daarover een tweede hoofdmasker, eveneens van wit leer, maar voorzien van zwart leer rondom de ogen en van in zwart leer uitgevoerde lippen ter hoogte van de mond. Hier overheen volgt dan nog een hoofdkap die het gezicht vrijlaat. Het geheel heeft een bijzonder visueel effect, zoals ik in de spiegel tevreden constateer. Zwarte leren handschoenen met lange kappen voltooien mijn leren kostuum. Ik ben nu klaar om mij aan mijn meesteres te vertonen.

“ik nog maar één verlangen: dat Meesteres SaMantha mij helemaal machteloos maakt.”

Na een klop op de deur van de speelruimte opent zij deze om mij binnen te laten. Ik moet midden in het vertrek gaan staan, zodat zij mij eens goed kan bekijken. Een uitgebreide inspectie  van het leren tenue van de slaaf door de meesteres vormt voor onze sessies altijd het begin. Ik moet mij langzaam vlak vóór haar helemaal om mijn as draaien, zodat zij mij van alle kanten goed kan bekijken. Meesteres SaMantha neemt hiervoor ruim de tijd, waarbij zij mij op verschillende plaatsen betast en mij met haar gehandschoende hand enkele speelse klappen geeft. Zo wordt ik als slaaf door mijn meesteres gekeurd. Dit is voor mij altijd een heerlijk begin van een sessie.

Nadat Meesteres SaMantha haar inspectie heeft voltooid en haar tevredenheid over mijn leren kostuum (dat ik natuurlijk ook ter ere van haar draag) heeft geuit, kondigt zij aan dat zij nog enkele uitrustingsstukken wil toevoegen. Eerst gespt zij mij een leren riemenpak om, dat mijn romp aan alle kanten stevig insnoert. Ik kreun zachtjes van genot, wanneer mijn meesteres de riemen aan trekt en dat is voor haar aanleiding om de riemen nog een gaatje strakker dicht te gespen. Wanneer het riemenpak stevig op zijn plaats zit, krijg ik het gevoel dat het leer nu pas echt bezit van mij neemt en heb ik nog maar één verlangen: dat Meesteres SaMantha mij helemaal machteloos maakt.

Afbeelding met rood, jas, vast

Automatisch gegenereerde beschrijving

“Haar boodschap is duidelijk: jij bent van mij en ik eis van jou volledige toewijding. Ik bind jou helemaal vast, zodat jij geen kant meer op kunt en nog maar één ding kunt doen: mij gehoorzamen!”

Dat verlangen gaat nu snel in vervulling, want Meesteres SaMantha leidt mij naar de ligbank waar de bodybag van stevig, zwaar leer al klaar ligt. Maar om de bondage nóg completer te maken, ligt in de bodybag nog een tweede slaapzak van dun, soepel leer. Op aanwijzingen van mijn meesteres ga ik in de slaapzak van dun leer liggen die, zodra ik in de juiste positie lig, helemaal wordt dichtgeritst. Aan deze slaapzak zit een leren hoofdkap vast, die aan de voorkant ook kan worden dichtgeritst. Ik kan nu niets meer zien, maar dat vind ik beslist niet erg, want ik kan en moet mij nu geheel concentreren op mijn gevoel en gehoor. Ik hoor aan het tikken van de naaldhakken van haar laarzen op de vloer mijn meesteres heen en weer lopen en voel hoe zij de ritssluiting van de bodybag dichttrekt en hoe het leer zich nog weer iets nadrukkelijker om mijn lichaam spant. Mijn bewegingsruimte is nu al heel klein.

Maar hiermee is de bondage nog lang niet compleet. Meesteres SaMantha kondigt aan dat zij mij nu  met touwen stevig tegen de ligbank aan gaat vastbinden. Vanuit mijn positie voel ik hoe zij kalm maar methodisch de daad bij het woord voegt. Stukje bij beetje wordt mijn bewegingsvrijheid verder ingeperkt. Regelmatig stopt zij even om haar werk te controleren en spoort mij aan me te bewegen, zodat zij kan zien op welke plekken mijn lichaam nog extra kan worden vastgesnoerd. Ook neemt zij enkele keren een korte pauze om even iets te drinken en om het resultaat van haar bondagehandwerk in ogenschouw te nemen. Verschillende malen neemt zij ook een zweep ter hand en laat die op mijn vastgebonden lichaam neerkomen. Ik hou van het geluid van het op het leer neerkletsen van de zweep en vind het gevoel van zweepslagen tegen mijn in verschillende lagen leer gehulde lichaam stimulerend; ik word zo letterlijk opgezweept. Het is voor Meesteres SaMantha een manier om mij te laten voelen dat ik totaal aan haar ben overgeleverd. Maar dat laat zij ook nog op een andere manier merken, want zij gaat diverse keren bovenop mij zitten of liggen, zodat ik het gewicht van haar lichaam op het mijne voel drukken. En om haar totale macht over mij en mijn onderdanigheid tegenover haar te onderstrepen, neemt zij mijn hoofd tussen haar leren dijen of gaat zij bovenop mijn gezicht zitten. Of zij berijdt mij als een amazone haar paard. Haar boodschap is duidelijk: jij bent van mij en ik eis van jou volledige toewijding. Ik bind jou helemaal vast, zodat jij geen kant meer op kunt en nog maar één ding kunt doen: mij gehoorzamen!

Afbeelding met rood

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

“het was weer geweldig en opwindend en het wordt de volgende keer nog beter, zoals altijd!”

Zo beleef ik de momenten waarop Meesteres SaMantha tijdens een sessie met mij bezig is. Zij is een meesteres die mij kan laten voelen dat onderwerping aan strikte bondage, gecombineerd met veel leer, tot de heerlijkste ervaringen behoort die ik ooit heb meegemaakt. Wanneer zij mij aan het eind van de sessie weer geleidelijk van mijn boeien bevrijdt, voelt dat voor mij als een vorm van gedwongen afkicken. Maar ik heb zeker geen last van een kater of andere ontwenningsverschijnselen, want ik kan terugkijken op een fantastische ervaring en geniet nog na wanneer ik die avond in bed lig en voor het slapen gaan de hele sessie van die namiddag in gedachten nog eens de revue laat passeren. En wanneer Meesteres SaMantha en ik na afloop van de sessie nog even napraten, zijn we het over één ding eens: het was weer geweldig en opwindend en het wordt de volgende keer nog beter, zoals altijd!

Slaaf Justin

En hieronder nog wat foto’s van eerdere bijeenkomsten.

Afbeelding met tekst, vloer, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving  Afbeelding met persoon, binnen, paars

Automatisch gegenereerde beschrijving  Afbeelding met binnen, kleding, vloer, wapenrusting

Automatisch gegenereerde beschrijving      Afbeelding met binnen, vloer, paars

Automatisch gegenereerde beschrijving Afbeelding met binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving Afbeelding met binnen, zwart, leer, schoeisel

Automatisch gegenereerde beschrijving