Ik heb een hele leuke dag gehad met 2 van mijn slaven.

We zouden eerst naar de legendarische winkel Stout gaan in de Berenstraat 9 BG bij de negen straatjes in Amsterdam alwaar ze super mooie lingerie zouden verkopen. Mijn eereslaaf had mij al ruimte tijd erop laten verheugen en ik had er dus veel zin in! Ik had de looproute al uitgezocht vanaf de parkeergarage Oosterdok. Toen we het eindelijk gevonden hadden bleek er nu een gewone boetiek gevestigd te zijn…. Geen lingerie… Gelukkig zat aan de overkant de Marlies Dekkerswinkel en hebben we daar een heel mooi bruin/rood lederen bh en string gevonden. Prachtig! Dus toch nog geslaagd.

Daarna gingen we naar de volgende legendarische winkel (waar ik nog nooit geweest was) namelijk Concerto. Hier trad Barrelhouse op. Dat was een drukte van belang in het kleine zaaltje. Ik bestelde een cheesecake en een gemberthee en we gingen naar boven. Ik dacht dat we in de hal waren maar dat was de zaal waar het optreden zou plaatsvinden. Was super swingend. Een heel goede Haarlemse band. Kort maar krachtig.

Toen wilde we nog even wat drinken voordat we naar de hoofdact van die dag gingen. We liepen langs café de lellebel en dat vond ik wel toepasselijk voor mijn slaven, wellicht konden ze nog wat voor me verdienen. We gingen eens kijken aan wie ik ze kon koppelen en anders moesten ze maar met elkaar dansen. Ze hadden geluk er was namelijk een hele groep met jonge dames van rond de 25 jaar dus niemand keek naar hen om. Toen kwam er ineens een vreemde cowboy binnen met een lange jas. Een hoop harde muziek en ik herkende “You can leave your hat on!” Ahhhhhhhh…… leuk, een stripper. En ja hoor een van de dames was de pineut… uhmmmm de gelukkige. Ze werd besprongen, opgetild en onder een vlag genomen. Gelukkig hebben we de foto’s nog en een filmpje.

Nu gaan we naar het optreden waar deze mooie dag allemaal om draaide: Massive Attack!De show staat in het teken van het 21-jarige bestaan van de plaat Mezzanine. De oorspronkelijke zangeres  Elisabeth Fraser was erbij.

Eerst nog even heerlijk VIP diner in de Afas, super! Ik kon deze keer niet het eten voor mijn slaven uit kiezen want er was maar 1 mogelijkheid. 3 kleine voorgerechtjes, 1 hoofdschoten en 1 nagerecht.  Propje vol waggelde we de zaal met het podium in maar we waren te laat. Er stonden al ongeveer 8 rijen met mensen voor het podium. We sloten aan. De liedjes waren weer super: Angel (mijn favoriete nummer), Teardrop enz. Alleen helaas helaas wij konden niets zien. Op je tenen misschien af en toe een glimp. De filmpjes die ze groot vertoonden boven de band waren allemaal rampen en nieuwe rampsenario’s: mannen die geëxecuteerd werden in de woestijn, dode die gevallen waren in de oorlog en rouwende familieleden. Het was allemaal niet feestvreugde verhogend. De muziek stond ook nog eens veel te hard. Je moest wat in je oren proppen of ze dicht houden. De volgende keer, als ik ooit nog naar Afas ga dan ga ik achter op de tribune zitten. Er was een hoog duisterheidsgehalte. Maar de muziek die je in je lichaam voelt doordreunen blijft een aparte gewaarwording en toch ook wel weer heel mysterieus. Toch een mooi bdsmnummer dat Angel. Zie mijn filmpje.

Gelukkig had ik ook veel plezier met het martelen van de slaven tijdens het concert. Het viel toch niet op dat zij kreunden en kermden. Zo heeft het harde geluid ook zijn voordeel. Mensen dachten dat ze luid mee zongen. Hahahaha……

Al met al een Superdag gehad en we zijn bij Massive Attack geweest. We waren erbij! Het volgende uitje wordt Jochem Myjer met Adem in, adem uit. Het was een hels karwei maar het is een slaaf toch gelukt om kaartjes te bemachtigen voor zijn Meesteres.