3 minuten voor 11 uur, iets langzamer lopen anders ben ik voor 11 uur bij de deur.

Precies om 11 uur druk ik op de bel. De deur gaat open en ik mag in de prachtig ingerichte speelkamer wachten.
Zenuwachtig schuivel ik iets heen en weer op de stoel, het pakje peuken in mijn achterzak heeft hier van te lijden .
Later zou ik er achter komen dat ik op mijn pakje peuken zou gaan lijken. De Meesteres en de slavin zouden niet zachtzinnig met mij omgaan.
Vol goede moed en verschrikkelijk nerveus had ik hier op dit moment nog geen sjoegge van.

De deur gaat open, daar staat de Meesteres in een prachtig leren outfit met nog mooiere hoge leren laarzen dan voorgaande keren.
Je voelt de dominantie binnen komen. Dat zou ik later ook aan levende lijve ondervinden....

Na een kort gesprek mag ik gaan douchen en na het douchen in de slavenhouding wachten.
De slavin heeft de speelkamer in de tussentijd ook betreden. Onder de douche zie je door de glazen deur twee prachtige dames jou bekijken terwijl je staat te douchen je ziet ze praten en lachen, door de deur hoor je echter niets. Wauw waar lachten ze om, ik kijk maar eens naar beneden. Daar begint de spanning al op te bouwen, dat zal het toch niet zijn. maken ze misschien plannen voor de komende uren?  wat staat mij te wachten???
In de slavenhouding moet ik de Meesteres begroeten en de laarzen en voeten kussen. Dit doe ik natuurlijk met liefde en alle overgave die ik kan verzinnen.

STA OP;  Ik sta zo snel als mogelijk op. Daar komt direct een blinddoek, shit ik heb de slavin nog helemaal niet kunnen bewonderen...
Ik voel dat twee dames mij vast maken aan het andreaskruis met armen en enkels.
Zie je het voor je (ik dus niet, met die blinddoek) vast aan het kruis terwijl de slavin elk plekje van je lichaam bewerkt met haar tong, handen en nagels.
Ik voel het bloed uit mijn hersenen wegtrekken en beneden verzamelen. Dit zal ook de reden zijn dat ik nu al niet meer helder kan denken.
De Meesteres moet wel gedachten kunnen lezen of telepathisch zijn, want op het moment dat ik dacht "wauw laat dit nooit meer stoppen" hoor ik de Meesteres roepen: "slavin, stop maar" .

Ik  krijg een mondknevel met een buitendildo in mijn mond. Dit hoor ik de Meesteres zeggen, ik zie nog steeds niets.
De slavin en ik worden opgesloten in de kleine cel die in muur is uitgehakt. Ik sta strak tegen de slavin aan en voel alles van haar prachtige lichaam.
Helaas kent de Meesteres mij, en zijn mijn handen met polsboeien achter mijn rug vastgemaakt. We staan zo strak tegen elkaar dat ik toch elk detail van haar lichaam kon voelen. Langzaam maar zeker voel ik het laatste restje bloed uit mijn hersenen naar beneden wegzakken.


De celdeur gaat open en de Meesteres neemt mijn blinddoek af.  Daar sta je dan oog in oog op een centimeter afstand van de slavin. Ik kijk direct in de mooie ogen. Vraag me niet welke kleur zij zijn, ik heb geen hersencapaciteit meer over. Volgens mij zijn ze net zo mooi als alle kleuren van de regenboog bij elkaar.
Ik zie ook nog een mooie mond met prachtige lippen, maar zonder lippenstift. Later kwam ik er achter dat de lippenstift rond mijn tepels is achter gebleven tijdens de heerlijke tease sessie aan het kruis, welke de Meesteres zo abrupt heef verbroken.
Dan begint de slavin de buitenboord dildo van mijn mondknevel erotisch en super geil te pijpen. Langzaam maar zeker verdwijn de dildo geheel in haar mond.  Hij gaat zo diep de mond in, dat de slavin de eikel van de dildo op haar hart heeft moeten voelen kloppen.
Ik voel nu dat mijn lichaam overal bloed aan het verzamelen is om mijn pik te voeden. Wauw slavin ga alsjeblieft op je knieën zitten en neem mij, denk je dan.

Maarja,  armen op je rug in een te kleine cel, die vlieger ging helaas niet op.

Ik moet in de cel op het bakje gaan zitten terwijl de slavin een over de  knie spanking sessie krijgt van de Meesteres. Ik mag toekijken. De prachtige billen van de slavin worden nu warm en rood, en niet van verlegenheid.

Mijn armen worden weer vastgezet aan de celmuur, de slavin gaat op haar pijnlijke billen zitten om met haar mond de binnenkant van benen te verwennen. Van linkerbeen naar het rechterbeen, ik voel haar mond, wangen en haar blonde haar  langs mijn ballen schuren.

Ik mag de cel uit, gelukkig heb ik de slavin nu wel goed kunnen bekijken.  Wauw, prachtige haren, hemelse ogen, benen tot aan de oksels, een heerlijk kort leren rokje met een mooi leren topje waar de prachtige borsten net te zien zijn. En ja hoor, daar kwam de blinddoek weer.  Genoeg genoten. Eerst krijg ik een paar prikken van een electrische stok.
De Meesteres vindt dat de slavin te veel kleding aan heeft, aan mij de taak om geblinddoekt de slavin te ontdoen van haar rokje, topje en hoge hakken.
Voorzichtig gaan mijn handen over het hele lichaam van de slavin om de juiste ritsen en knopen te vinden.
Gelukkig ik vind alle knopen en ritsen, de slavin staat voor mij in haar string. Gelukkig mag de blinddoek af en heb ik een adembenemend uitzicht.

Er liggen een aantal dichtgevouwen briefjes op het bondagebed.  Een loterij? Jazeker maar niet 1 voor op de sportclub of bejaardensoos.
Ik heb een donkerbruin vermoeden dat de slavin een aantal wensen en spelletjes op papier heeft gezet. we mogen beide met een dobbelsteen gooien, degene die als eerste een even getal gooit mag een opdracht uitzoeken. De slavin gooit twee en zoekt een dichtgevouwen opdracht uit.

- Zweepsessie met 4 zwepen.  De slavin mag 4 zwepen uitzoeken die de Meesteres op mij zal doen neerkomen.  Ik sta al klaar met polsboeien vastgemaakt aan een stang aan het plafond. De slavin kijkt mij met medelijden aan. Helaas heeft zij geen rekening gehouden met de Meesteres. Ja hoor de slavin wordt ook met polsboeien aan de stang vastgemaakt. Daar staan we weer borst tegen borsten met de armen vast in de lucht. Ik voel en hoor de slavin kreunen als de zwepen op haar billen rode striemen maken. Voor de slavin geldt het zelfde als de zwepen mij raken.  We staan daar te kronkelen als twee steltlopers die hun evenwicht niet kunnen bewaren. Pijnlijk maar wel heerlijk om een slavin van pijn en genot in je oor te horen kreunen. De slavin mocht kreunen, ik had vooraf een harnasgag om gekregen. IK kon dus niet gillen of praten maar alleen kwijlen. Dit was ook zonder gag gelukt vastzittende aan de slavin.

Briefje 2:  Verwen de slavin met je handen. gelukkig heb ik er twee. De slavin zittende in een stoel mocht ik met mijn handen over het hele lichaam verwennen. Helaas had de slavin de string en BH nog aan. Dat waren, nu nog, verboden gebieden. Mede door de harnassgag kwam de kwijl met liters uit mijn mond.  De Niagara watervallen waren er iets bij. Volgens mij heeft de slavin wel genoten, de handdoek was nat van haar geiligheid toen ze opstond.
De gag werd verwijderd en ik moest weer vast aan het andreaskruis. De Meesteres wilde een chastity kooi passen. Deze heb ik helaas op dit moment nog steeds om. De slavin kreeg de opdracht om mij door de chastity kooi te pijpen. Armen en benen vast, dan voel je de tong van de slavin door je chastity kooi over je meest gevoelige plek gaan.  Ik kwam al bijna tot een uitbarsting waar een vulkaan jaloers op zou zijn, Gelukkig kon ik me wel, met heel veel moeite en denkende aan de teletubbies, inhouden....

De hele kleine horizontale opsluitkooi onder het bondagebed leek de slavin wel spannend. Dit had ze heel zachtjes laten vallen.  Doe dit niet waar de Meesteres bij is!
We gingen het doen: Ik werd op mijn rug, hoofd eerst, in de kooi gepropt.  Krap,  wauw toen moest de slavin daar ook nog bij.  Benen eerst en deur dicht.
Daar lagen we opgesloten, in elkaar, op elkaar door elkaar. De mooie benen van de slavin in mijn gezicht en andersom. We lagen bijna standje 69.
Ik heb nog nooit zo lekker gelegen. We mochten elkaar stelen en kussen. Ik kon natuurlijk weer alleen bij de voeten om te kussen De Meesteres zat in de tussentijd rustig toe te kijken hoe wij elkaar heerlijk aan het strelen waren.

De slavin gaf aan zo de nacht wel door te kunnen brengen,  ik zou zo wel drie weken vakantie door willen brengen. : - )
Kietelen onder de voeten van de slavin was (ik vond van wel) geen goed idee. Wauw nog nooit een slavin zo voelen kronkelen. Het leek wel of ze met twee vingers in het stopcontact vast zat.


Helaas de kooivakantie was weer over. De slavin werd nu aan het kruis vastgemaakt. Ik mocht eerst haar stringetje uittrekken. Eerst zoeken naar de veter tussen de billen van de slavin. Daarna mocht ik de mooie billen van de slavin aanbidden.  Tong , lippen, handen alles heb ik in de strijd gegooid om de billen te aanbidden.
De slavin had nog een kleine blauwe plek op de billen van een eerdere sessie. Ik heb daar heerlijk zachtjes in gebeten, wauw de slavin begon een beetje te kreunen...

De string was nu uit maar de BH nog niet. Ik werd vast gemaakt aan het kruis en moest met gebonden hand de BH los zien te krijgen. Je krijgt 5 minuten zei de Meesteres.  In de film heeft een Casa Nova altijd maar 2 tellen nodig met 1 hand.  dan ben ik zeker geen Casa Nova, met veel geluk is het gelukt in 4 min 58 seconden.  De slavin stond nu in haar nakende schoonheid in de speelkamer.
Nu had ik met mijn grote mond beloofd om de slavin gillend klaar te laten komen. Dat mocht ik nu dan ook gaan bewijzen.

Samen met de Meesteres hebben we de slavin geblinddoekt op een stoel vastgebonden. Armen achter de stoel, benen wijd aan de poten van de stoel.
Met een kleine vibrator (het leek wel een tandenborstel) over, in en langs de klit. Met vinger naar binnen. Ik zag de slavin genieten. Waar wil je de vibrator hebben vroeg ik haar. Gelukkig gaf de slavin goede aanwijzingen. Toen gaf de Meesteres mij een grote vibrator, dat leek wel een komkommer met een helm op.
Zelfs mijn arm begint te trillen. Deze tegen het prachtige kutje van slavin aanhouden. Ik zag haar sidderen, bekken heen weer gaan en kreunen.
HAHA even de vibrator weghalen...   en weer terug, ik zie de slavin harder sidderen dan iemand die een sidderaal tijdens het zwemmen aanraakt. Het kutje wordt zeiknat en de slavin komt klaar.


Helaas de opdracht is voor mij toch mislukt. Ik had beloofd dat de slavin Gillend klaar zou komen. Ik hoorde te weinig gegil. Ik zag en voelde wel meer gekronkel dan een nest ratelslangen die vechten om een muis. Slavin, de volgende keer zal je echt gillen en vragen of je alsjeblieft klaar mag komen...

Nu was het mijn beurt. Ik werd op de grond vastgelegd met de armen gespreid aan ijzeren kettingen. De slavin was boven mijn hoofd bezig om haar natte en nog heerlijk ruikende klitje te vingeren. Dit  was al adembenemend mooi. Het werd pas echt adembenemend toen de slavin met die prachtige billen op mijn hoofd ging zitten.  Ik kon af en toe nog dat heerlijke kutje van de slavin likken.
De Meesteres was in de tussentijd met mijn pik bezig. Ik weet niet wat voor apparaat de Meesteres gebruikte Het is absoluut onmogelijk om niet te gaan spuiten.
Dit apparaat laat een paspop die bij de Hema in de etalage staat nog drie keer klaarkomen.
Gelukkig mochten mijn armen los en kon ik met beide handen de prachtige billen van de slavin betasten.

Denkende aan Teletubbies en andere non sexy dingen probeerde ik de lozing nog uit te stellen om nog langer van dit geheel te kunnen genieten.
Helaas, ik leek wel zo een paspop die voor het eerst klaarkomt.
Wauw wat een ontlading, De Vesuvius vulkaan die Pompeï wegvaagde in 79 voor Christus was hier niets bij.

De afsluiting, letterlijk en figuurlijk:  De Meesteres deed de eerder uitgeprobeerde chastity cage om. De afscheidswoorden waren:  Tot over een aantal weken, dan kijken we of je uit de kooi laten. Ze zei dat Ik het had kunnen weten, het is toch Locktober!

Spannende weken.

Dank u  en de slavin voor deze geweldige sessie.
Ik kijk nu al uit naar de volgende sessies die ik met u en de slavin mag beleven.

Uw Slaaf.