Het is vlak voor het begin van een sessie met Meesteres SaMantha. Zoals gewoonlijk ben ik weer helemaal van top tot teen in het leer gekleed. Met een klop op de deur van de speelruimte heb ik mijn Meesteres te kennen gegeven dat ik klaar ben om door haar te worden ontvangen. Met mijn rug naar de geopende deur van de omkleedruimte wacht ik de komst van Lady Gina af, die mij zal komen ophalen. Volgens afspraak heb ik leren oogkleppen voorgedaan, zodat ik helemaal niets kan zien. Het tijdstip vlak voordat een sessie begint, is altijd spannend, maar deze keer nog extra omdat ik Lady Gina -die Meesteres SaMantha tijdens deze sessie zal assisteren- nog niet ken.
De tijd lijkt langzaam te verstrijken, maar dan hoor ik dat de deur van de speelruimte wordt geopend en het getik van de laarzen op de vloer vertelt mij dat Lady Gina eraan komt. Ik voel hoe zij mijn lichaam op verschillende plaatsen betast. Handig gespt zij leren riemen om mijn polsen, die ze vervolgens achter mijn rug aan elkaar vast haakt. Een andere leren riem met daaraan een leidselriem wordt om mijn hals vastgemaakt. Ik ben nu klaar om door haar voor Meesteres SaMantha geleid te worden. Op aanwijzingen van Lady Gina stap ik de kleedruimte uit en ga de speelruimte binnen, waar Meesteres SaMantha al op mij wacht.
Een uitgebreide inspectie door Meesteres SaMantha vormt altijd het begin van de sessie; zo ook nu. Nadat Lady Gina mij naar de plek heeft geleid die door Meesteres SaMantha is aangewezen, begint mijn meesteres met de keuring van haar slaaf. Ze cirkelt langzaam om mij heen en betast mijn lichaam herhaaldelijk stevig; ook deelt zij enkele klappen met haar vlakke hand en met de zweep uit. Ze zegt dat ik er mooi uitzie in mijn leren uniformachtige uitrusting, maar benadrukt tegelijkertijd dat zij mijn leren tenue beschouwt als een teken van mijn onvoorwaardelijke gehoorzaamheid aan haar. Als zij haar inspectie heeft afgerond is het de beurt aan Lady Gina om mij te keuren en ik voel dat ook zij daar uitgebreid de tijd voor neemt.

Meesteres SaMantha komt weer dicht bij mij staan. Ik moet nu eerst mijn gehoorzaamheid en onderworpenheid aan haar uitspreken. “En zorg ervoor dat dat overtuigend klinkt. Dus niet zomaar een paar simpele zinnetjes. Ik wil in jouw verzekering dat jij mij stipt en onvoorwaardelijk zult gehoorzamen horen dat jij dat ook daadwerkelijk meent.”
“Ja meesteres! Ik ben u volledig toegewijd en beloof plechtig dat ik uw bevelen volledig en zonder aarzelen zal gehoorzamen. Ik ben uw nederige slaaf die zich onvoorwaardelijk aan u onderwerpt en ik smeek u om met mij te doen wat u wilt. Ik draag dit leren uniform ter ere van u en als teken dat ik u als slaaf volledig toebehoor.” Als Meesteres SaMantha tevreden is over mijn betoonde nederigheid tegenover haar moet ik Lady Gina precies hetzelfde beloven.
Nu mijn status als slaaf is bevestigd is het tijd om mijn beide meesteressen op passende wijze eer te bewijzen: ik moet hun laarzen uitgebreid kussen. De oogkleppen worden mij afgenomen en ik moet neerknielen voor de stoel waarop Meesteres SaMantha plaatsneemt. Ze heeft haar voeten op een kleine verhoging geplaatst, zodat ik met mijn mond goed bij haar laarzen kan. Ze draagt laarzen van zwart glimmend leer, die tot iets boven haar knieën reiken. “Vooruit slaaf, lik en kus mijn laarzen! En zorg ervoor dat ik de druk van jouw lippen op mijn laarzen goed kan voelen. Ik wil hier uitgebreid van genieten!” Vol overgave zet ik mij aan deze taak. Ik begin aan de bovenkant van de laarzen ter hoogte van de knieën en werk langzaam naar onderen, tot aan het puntje van de tenen toe. Als Meesteres SaMantha tevreden is over mijn eerbetoon aan haar laarzen, staat zij op om plaats te maken voor Lady Gina. Ook mijn tweede meesteres draagt zwarte leren laarzen tot iets boven de knie. Ik wil dat ook zij geniet en druk ijverig met mijn lippen over de schachten en het voeteneinde van haar laarzen. Aan de geluiden die zij maakt, kan ik opmaken dat Lady Gina volop van deze behandeling geniet en dat inspireert mij om nog eens extra mijn best te doen.
Als deze hele ‘begroetingsceremonie’ achter de rug is, is het tijd voor het ‘echte werk’. Zodra ik op bevel van Meesteres SaMantha weer ben gaan staan, worden mijn polsen weer op mijn rug aan elkaar vastgehaakt en wordt mijn bovenlichaam met leren bondageriemen stevig vastgesnoerd. Vervolgens wordt bij mij een leren mondknevel in mijn mond geduwd en om mijn hoofd vastgegespt en worden de leren oogkleppen weer voor mijn ogen gedaan. Lady Gina leidt mij naar de stoel die midden in de speelruimte klaar staat. Ik moet op de stoel gaan zitten, waarna de beide meesteressen mij tegen de stoel vastbinden, zodat ik geen kant meer op kan. “Ziezo slaaf, wij gaan nu eens uitgebreid van jou genieten”, kondigt Meesteres SaMantha aan. Ze voegt de daad bij het woord door wijdbeens op mijn schoot te gaan zitten, met haar gezicht naar mij toegekeerd, en drukt haar lichaam stevig tegen het mijne.

Lady Gina heeft zich ondertussen vlak achter de stoel opgesteld en pakt mijn hoofd vast en dwingt mij om mijn gezicht zo hard mogelijk tegen het bovenlichaam van Meesteres SaMantha aan te drukken. Ik kan niets zien, maar horen en voelen des te meer en ik geniet van het zacht krakende geluid van het leer als ik met mijn leren gezichtsmasker tegen de leren borsten van Meesteres SaMantha wrijf. Na enige tijd wisselen de beide meesteressen van positie.
Ik had zo uren kunnen doorgaan, maar wanneer Meesteres SaMantha en Lady Gina het mooi genoeg vinden, houden zij ermee op. Ik word nu van de stoel losgemaakt en de leren mondknevel wordt mij afgenomen; wel houd ik de oogkleppen voor. Ook mijn polsen worden van elkaar losgemaakt. Meesteres SaMantha deelt mij mee dat het tijd is voor de ranselbok, die al voor mij klaarstaat. De beide meesteressen duwen mij naar de ranselbok en nadat ik in de gewenste positie lig – liggend op mijn buik met mijn hoofd tussen de uitstekende einden aan de voorkant en mijn knieën en benen rustend op de leggers aan de achterzijde – wordt ik aan de ranselbok vast geriemd. Ik voel hoe mijn boven- en onderbenen met riemen stevig tegen de leggers worden vastgemaakt en hoe riemen mijn bovenlichaam meedogenloos tegen het ligvlak waarop ik op mijn buik lig wordt aan gedrukt. Wel mag ik met mijn handen de stang aan de voorzijde van de ranselbok beetpakken. Ik ben volkomen machteloos en mijn kont steekt uitdagend naar achteren. Dat vatten mijn meesteressen op als een uitnodiging om “die leren slavenkont eens lekker met zwepen te bewerken”. De beide meesteressen overleggen hardop welke zwepen zij daarvoor zullen gebruiken. “We beginnen met een zachte zweep, waarmee de slaaf tien slagen krijgt. Daarna volgen vier andere, steeds hardere zwepen”, beslist Meesteres SaMantha. Zelf kiest zij vijf zwepen uit die zij wil gebruiken en nodigt Lady Gina uit ook vijf zwepen te selecteren, want iedere meesteres zal de slaaf vijf keer tien slagen toedienen.
Nadat Meesteres SaMantha en Lady Gina elk vijf zwepen hebben uitgekozen en op de juiste volgorde klaar voor gebruik hebben gelegd, kan de ‘zwepenbehandeling’ beginnen. Meesteres SaMantha begint. Ik moet de slagen hardop tellen. De eerste serie is niet echt pijnlijk, maar veroorzaakt een aangenaam, licht tintelend gevoel op de plaatsen waar de zweepslagen neerkomen; het is een heerlijk ‘opwarmertje’ voor wat daarna komen gaat. Vakkundig en beheerst laat Meesteres SaMantha de zweep op het lichaam van haar leerslaaf neerkomen. Wanneer zij met deze eerste ronde klaar is, neemt Lady Gina de behandeling met de zweep van haar over. Zo wordt de hele serie zweepslagen afgewerkt. De geleidelijk steeds harder neerkomende zweepslagen geven mij een gevoel van totale onderworpenheid aan mijn beide meesteressen en ik hoop inwendig dat zij er net zo van genieten als ikzelf. Wanneer de zwepenbehandeling voorbij is, maken de meesteressen mij nog niet van de ranselbok los, want zij hebben besloten dat zij eerst op hun gemak een drankje willen drinken en nog wat willen genieten van de aanblik van hun in het leer geklede slaaf, die stevig vastgebonden op de ranselbok ligt.

Voor het volgende onderdeel van de sessie word ik eerst van de ranselbok losgemaakt en – nog steeds geblinddoekt – naar de ligbank geleid. Ik moet hierop op mijn rug gaan liggen en wordt weer met riemen en touwen stevig vastgebonden. Wanneer ik helemaal machteloos ben, klimmen de beide meesteressen op mij, de een op mijn borst en de ander ter hoogte van mijn dijbenen. Daarna beginnen zij mij te berijden; de meesteres die bovenop mijn borst zit, drukt daarbij haar achterwerk stevig tegen mijn gemaskerde gezicht aan en spoort mij aan met mijn gezicht zo hard mogelijk tegen haar leren kont te wrijven. Na enige tijd wisselen Meesteres SaMantha en Lady Gina van positie. Het is allemaal heel intens, maar mijn twee meesteressen kennen geen genade. Pas wanneer zij het mooi genoeg vinden, klimmen zij van mij af en maken mij los. De oogkleppen worden mij afgenomen en ik mag even op de rand van de ligbank gaan zitten om wat bij te komen.
Meesteres SaMantha vraagt mij hoe ik het heb gevonden. Als ik haar heb verzekerd dat ik er van heb genoten, zegt zij: “Mooi! Jij mag ons nu eerst bedanken door opnieuw onze laarzen te kussen. En doe daarbij net zo je best als de eerste keer! Als wij tevreden zijn, zullen wij jou daarna belonen.” Hierdoor aangemoedigd wijd ik mij vervolgens aan de opgedragen taak; opnieuw druk ik mijn lippen op de laarzen van mijn meesteressen en doe ik mijn uiterste best om hen hiervan te laten genieten.
Wanneer ik ook deze taak naar tevredenheid van Meesteres SaMantha en Lady Gina heb volbracht, is het tijd voor het laatste onderdeel van de sessie. Ik moet op mijn rug op het ligbed gaan liggen, waarna de beide meesteressen op mij gaan zitten en mij opnieuw beginnen te berijden. De meesteres die bovenop mijn gezicht zit, drukt haar onderlichaam hard tegen mijn gemaskerde gezicht aan en omklemt mijn hoofd met haar dijen. De boodschap is duidelijk: zij wil genieten en het is aan mij om haar dat genot ook werkelijk te verschaffen. Omdat ik, zoals zij zeggen, hun goed heb gediend, wordt mij ook zelf seksueel genot gegund. Nadat de beide meesteressen van het bed zijn af geklommen en naast het bed zijn gaan staan, wordt mij bevolen mij op mijn buik te draaien en mezelf met mijn handen te bevredigen. Om mij daarbij te stimuleren, slaan zij mij met een zweep en met hun vlakke hand en moedigen mij luidkeels aan. Hierdoor nog meer opgewonden geraakt, voel ik al gauw een orgasme opkomen, maar omdat ik niet meteen klaar wil komen, pauzeer ik een paar keer even, voordat ik mijn geil laat spuiten. Het is het opwindende en bevredigende slot van deze sessie waarin twee meesteressen mij hebben laten voelen hoe heerlijk het is hen in het leer te mogen dienen.