Gelukkig ben ik op de site van Meesteres SaMantha terecht gekomen.  Na de site goed doorgenomen te hebben, ook de regels die Meesteres SaMantha stelt, met bevende handen het slavenformulier ingevuld.  Nu maar wachten op een positieve reactie…  Elke dag meermaals je mailbox checken op berichten.. En ja daar kwam een mailtje van de Meesteres.  Zij heeft mijn ingevulde slavenformulier beoordeeld en ik heb toestemming gekregen om de Meesteres op een bepaalde tijd te bellen om een afspraak te maken.  Ik heb natuurlijk drie alarmen gezet om er zeker van te zijn dat ik precies op het afgesproken tijdstip bel.

Gelukkig de Meesteres neemt op. De afspraak is gemaakt.  Nu maar wachten totdat de grote dag is aangebroken.

 

Eindelijk is het zover; Ik mag de meesteres bellen voor het exacte adres waar ik mij om exact 13 uur moet melden.

Google maps stond al open tijdens het fijne gesprek met de Meesteres.  het is X uur rijden  -> toch maar direct in de auto gestapt, je zou maar in de file komen en je na 13 uur melden.  Geen idee wat de consequenties kunnen zijn.

 

Klokslag 13 uur bel ik aan op het afgesproken adres; Meesteres SaMantha doet open, gekleed in een prachtig leren outfit met heerlijke hoge latex laarzen.

We beginnen met een intake gesprek waarbij Meesteres SaMantha samen met mij de do’s en do not’s bespreekt. Pas op met je Do’s, want een Do is een Do voor Meesteres SaMantha. (en terecht).

Ik had twee guilty pleasures die ik nooit heb meegemaakt -> locked in chasity cage en anaal behandeling.

 

Respect en wederzijds vertrouwen zijn de key-words bij een goede Sessie. Van van mijn kant was dat na 5 minuten al duidelijk. Meesteres SaMantha is een Meesteres die ik volledig kan vertrouwen.

 

De Sessie:

 

ik werd een mooi ingerichte speelruimte binnen geleid. Daar hingen meer speeltjes aan de wand, dan dat de intertoys op voorraad heeft tijdens de sinterklaasperiode. Van 90 % had ik geen idee waar deze voor gebruikt kunnen worden. De meer ervaren slaven van Meesteres Samantha zullen mij nu wel uitlachen, want zij hebben deze speeltjes waarschijnlijk allemaal al ondergaan. Mijn tijd komt nog (ben ik bang voor).

 

Eerst douchen in een nette schone doucheruimte met voldoende zeep, geurtjes handdoeken ect.. Meesteres SaMantha houd van schone en lekker ruikende slaafjes.

 

Na de douche op mijn knieeen handen op de rug wachten op de Meesteres..  Wauw die was fout  ->  op mijn knieeen en hoofd op de grond….!!!!

Gelukkig zag Meesteres Samantha dit door de vingers omdat dit mijn eerste keer was.  Ik mocht de Meesteres begroeten door de prachtige laarzen van onder tot boven te kussen.

 

Na de onderdanige begroeting werd ik aan het andreaskruis vast gemaakt met pols en enkelboeien.  Sta je daar heerlijk vast, je kan de meesters goed zien in haar heerlijke leren outfit met mooie laarzen.  Daar kam mijn eerste guilty pleassure >  Wow mijn p**** werd in een chasity cage vastgezet. ballen en p**** geheel in de macht van de Meesteres.  Nadat de meesteres met mijn ballen en tepels gespeeld heeft, word ik op een bondage bed (met een kooi er onder) geleid. Polsen en enkels vast met de boeien, wauw denk ik, ik lig lekker vast. Nou toen kwamen de touwen.  Toen de Meesteres klaar was met de touwen lag ik helemaal vast. Ik kon alleen nog met mijn ogen knipperen. Dit was was wel een wens, volledig machteloos en volledige overgave. Dit is gelukt Meesteres…

 

Meesteres Samantha had ook een nieuw speeltje die zijn op mij  ging uitproberen.  De chasity cage ging er (helaas) af. Plakker op mijn ballen en p****.

Daar kwamen de stroomstootjes. De meesteres begon langzaam. Met haar mobiel kan ze de sterkte en het programma wijzigen. Dit heb ik geweten. het was heerlijk. Ik lag volledig vast en kon dus alleen maar schreeuwen van pijn en genot. Ik weet niet hoe lang dit duurde, maar het was hemels…..

Oja, in de tussentijd was ik ook anaal ontmaagd doordat de Meesteres langzaam en met liefde een Bud-Plug naar binnen heef gebracht.  Hier was ik wat angstig voor, maar de door fijne begeleiding van Meesteres Samantha was dit ook een hemelse ervaring.

 

De polsboeien en touwen werden losgemaakt, ik denk dit is het einde van de sesie, maar nee hoor. De enkel boeien werden vast gemaakt aan een ijzeren staaf  met een katrol en daar gingen mijn benen omhoog. Ik zie Meesteres SaMantha  een voorbind dildo omdoen…  Oh nee toch;   Toch wel -> dit was de Do waar ik in het begin over schreef.

Meesteres Samantha wist dat dit mijn eerste keer was en dat ik het wel een beetje eng vond. Door de geweldige uitleg en (voor nu) zachte hand werd dit ook een geweldige ervaring.

 

Dir waren de drie beste uren die ik ooit bij een Meesteren heb mogen meemaken.

 

Dank U, Meesteres Samantha.

 

Ik ga binnenkort weer vragen of ik een afspraak mag maken.

Tijdens het voorgesprek hebben we ook gesproken over een slavin die bij sessie aanwezig kan zijn.

Dit is wel de ultieme droom.

Samen met een slavin de Meesteres mogen dienen.

 

Ik hoop een speciaal slaafje te worden met een registratie bij het slavenregister.

Helemaal ultiem is het als je de uitverkorende bent om de S op je bovenarm te mogen dragen.