Een slaaf die al vaker een sessie bij mij had gedaan appte mij dat hij heel graag eens bij hem thuis een extreme vernedersessie mee wilde maken. Hij wilde graag dat er twee dames hem helemaal tot op het bot zouden vernederden. Ik ben samen met een mooie dame langsgegaan en we hadden hem goed te pakken genomen:

Eerst moest hij naakt op zijn knieën op ons wachten en nadat we rond hadden gelopen mocht hij ons begroeten door onze laarzen te kussen. Daarna kreeg hij eten uit een hondenbak en gingen we het eten pletten tussen onze teentjes en moest hij dit perfect aflikken en we hebben het restantje door zijn gezicht heen gesmeerd.

We hadden beiden over hem heen geplast in de tuin en hebben hem bespuugd. Er zijn nog veel meer spannende dingetjes gebeurt maar ik ga niet alles hier opschrijven.

Als grand finale hebben we hem meegesleept aan de hondenriem en in zijn eigen slaapkamer kwam de allergrootste voorbinddildo uit mijn tas tevoorschijn die hij ooit had gezien.

Hij probeerde er nog onderuit te komen met: “Meesteres, ik had het in een dronken bui geappt” maar ik antwoorde: “daar is het nu te laat voor, het gaat nu echt gebeuren slaafje.” 

Nou, hij heeft het geweten!

 

De dag erna appte hij (quote):

“Ik ben van de leg, Er komt niet veel uit mijn handen. Ik sta in de keuken met alleen een halsband om. Ik weet het even niet meer, ik moet hiervan echt een paar dagen bijkomen,

ik zie jullie nog overal.”

Hahahahaha……… ?