Hallo Meesteres SaMantha,

Met veel plezier denk ik terug aan onze sessie van afgelopen vrijdag.

Allereerst was ik verrast door de mooie en goed uitgeruste studio, had ik niet verwacht. Maar het was vooral fijn U weer te zien. Ik voel me bij U erg op mijn gemak.

De verschillende spel elementen pasten weer erg goed bij mijn voorkeuren. Lekker vastgebonden aan het kruis en vervolgens cbt spel. Het is misschien gek, maar toen U met de tepelklemmen die vacuum worden getrokken aan kwam, boezemden ze me wat angst in. In het verleden 1 keer eerder geprobeerd bij een andere meesteres en toen deden ze erg pijn en was het totaal niet fijn. Deze keer was het heel anders ook al omdat U het rustig opbouwde en wat tijd geeft om te wennen. Wist meteen weer dat ik bij U in goede handen ben: U weet wat U doet. Nu vond ik deze klemmen erg opwindend. Afbinden en klemmen op pik en ballen was ook goed.

Vervolgens het voor mij meest memorabele deel van de sessie. Ik vind het sowieso al fijn om vast aan de takel te staan, maar toen U zei dat U eens wat zwepen ging proberen dacht ik: “Oeps, nu gaat het er dan echt van komen, het “echte werk”. Zelf was ik benieuwd hoelang ik het vol zou houden, hoe lang het “aangenaam” zou zijn.  Ook hier bouwde U het goed op en voelde ik dat U weet wat U doet. Het gevolg hiervan was dat ik alleen maar ging verlangen naar meer. meer.. meer!!!

Sommige zwepen voelde ik echt wel, maar ik wilde dit zo graag. Wilde de pijn graag voor U doorstaan. Vind het erg leuk dat U bij dit soort dingen er gewoon voor gaat, geen getrut of getwijfel, als ik dat zo mag zeggen.

Ik weet nu wel dat mijn billen gevoeliger zijn dan mijn rug. Spanking op mijn billen (met handen, een plak(?) in het begin en natuurlijk de “stropdas”) voelde ik echt goed. De zware Latex zweep in het midden van de sessie op mijn rug vond ik ook erg speciaal. Als U daar nog even mee door was gegaan… pfff

Afsluiting met ball gag was echt kicken.

Ik begrijp goed dat andere slaven angst voor Uw zweep genaamd “het rondje” hebben. Deze keer liet ik het onbevangen over me heen komen, de volgende keer weet ik wat me te wachten staat. Wat een “moordenaar” is deze zweep.

Ook de afsluiting van de sessie was fijn voor mij.

Het resultaat zijn goed gekleurde billen. De lichte sporen zijn nu grotendeels weg, ik durf echter nog niet naar de sauna ;). Ik denk dat “het rondje” aardig wat tekens heeft achter gelaten: nog steeds bonte blauwe plekken. Alsof er een vrachtwagen overheen is gereden. Dit resultaat van Uw harde werk blijft waarschijnlijk nog wel even zichtbaar! Precies waar ik op gehoopt had. De handtekening van de Meesteres op mijn slavenlijf.

Ik hoop dat U er ook plezier aan heeft beleefd en dat we in de toekomst nog vele mooie sessies kunnen hebben.

Tot snel,

Uw trouwe nieuwe slaaf