“Ik moet gasten gaan verwennen….”

Eindelijk, na een veel te lange periode, mag ik weer naar mijn Meesteres toe. In augustus kreeg ik een oproep van Meesteres SaMantha, mijn eigenaresse, om me woensdagavond 20:30 uur te melden. Tegelijkertijd kreeg ik opdracht om mijn kuisheidskooi tot die dag om te houden en geregeld bewijs te sturen hiervan in de vorm van foto’s en filmpjes. Nu is dat niet zo’n probleem want mijn vrouw houdt mij ook geregeld voor langere periode opgesloten in de kuisheidskooi en alleen zij en Meesteres SaMantha hebben een sleutel hiervan. Zo gezegd zo gedaan maar zoals altijd loopt de spanning gedurende die periode van nog ongeveer tien dagen wachten wel op en op die woensdag 2 september was ik zo opgewonden als maar kon toen ik tipt om 20:30 uur aanbelde bij de Meesteres. Ik had zoals zij mij had opgedragen diverse latex kledingstukken mee genomen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de wensen van mijn Meesteres.

Ik kleed me uit leg alle meegenomen kleding klaar en ga op mijn knieën zitten op de plek die daarvoor bestemd is. Nu is het geduldig wachten op de Meesteres en gelukkig hoor ik al vrij snel het tikken van haar hakken dichterbij komen, mijn ogen zijn gericht op de vloer tot mijn Meesteres mij anders opdraagt. Ik begroet mijn Meesteres zoals het hoort door haar schoenen te kussen en ik krijg polsboeien, enkelboeien en mijn halsband om. Vervolgens wordt ik tegen het kruis aan geparkeerd voor de logische en noodzakelijke  inspectie: zit de cb goed, ben ik netjes geschoren en is alles schoon. Nu kan ik de Meesteres ook aanschouwen en wat ziet ze er weer prachtig uit! Een mooi latex jurkje in militaire stijl hoge hakken en het prachtige rode haar. Zo slaaf…. het is veel te lang geleden dat ik je je gezien heb en we hebben dus veel training in te halen. Volgende keer meld je je eerder voor vervolg training! (oeps dat beloofd niet veel goeds, nu moest ze me oproepen) Vanavond heb ik veel voor je in petto zegt ze, we krijgen bezoek en jij moet je goed gedragen zodat ik niet voor schut sta tegenover onze gasten. Maar nu eerst even wat tepelklemmen uitproberen om die tepels wat gevoeliger te maken. Zo gezegd zo gedaan een aantal tepelklemmen verder en een touwtje om mijn ballen , zodat er later gewichten aan gehangen kunnen worden wordt ik van het kruis gehaald. Dus ik hoef me vanavond niet in te houden? Nee Meesteres zeg ik, mooi dan gaan we je met wat zwepen en de cane opwarmen en ga ik me eens lekker uitleven! Een aantal zwepen verder, het gaat nog niet echt hard maar zowel de Meesteres als mijn billen komen aardig op temperatuur en we beginnen nog maar net. De eerste rode strepen zijn zichtbaar. Op je knieën, hier is een doek en polish en poets mijn jurkje ik wil dat hij prachtig glimt. Nou dat is een mooi werkje voor een slaaf en dat doe ik ook heel graag en met volle overgave.  Vervolgens moet ik een kopje thee voor de meesteres maken en even als voetenbankje dienen terwijl zij bedenkt wat ze allemaal met we wil gaan doen. Ik moet gasten gaan verwennen….mmmmmm.

Afbeelding met persoon, binnen, vrouw, kleding

Automatisch gegenereerde beschrijving

“wat een emotionele achtbaan is dit, fantastisch!”

Eerst aankleden, broek zonder kruis aan want dan komt de CB zo mooi uit, mijn Latex korset en de hoodie maken de outfit compleet. Nu wil ik wel eens zien hoeveel gewicht je kunt hebben en de Meesteres hangt een gewicht van ongeveer twee kilo aan mijn ballen, dat kan ik prima hebben maar met nog een kilo erbij wordt het toch al wat vervelender. Ok zegt de Meesteres we gaan verder met je training, we zijn mijn slavenkutje aan het trainen zodat ik op termijn een ****  kan hebben. Dus wordt ik vastgebonden op de bank en voorbewerkt door de Meesteres want als zo meteen de gast komt moet ik toch toegankelijk zijn. Maar voor het zover is word ik, voorzien van anaalplug, eerst in een zware lederen zak compleet met zwaar masker gestopt en vastgelegd en de cb mag af. Ogen zijn dus geblindeerd en oren afgesloten, zo lig ik daar in de zak vastgesnoerd en ik zak weg in een heerlijke subspace. Ik heb geen idee hoe lang ik daar gelegen heb maar ineens voel ik handen op mijn tepels en blijkt dat onze gaste (gelukkig het is een dame, denk ik) er ook al is. Ik zie nog steeds niets en de dames vermaken zich met mijn pikje en tepels en halen mij uit de lederen zak maar het masker blijft op en de ogen blijven afgedekt. Ik zie dus niets en wordt op de one bar prison gezet met mijn polsboeien aan de spreidstang en de takel waarna ik op de door mijn Meesteres uitgekozen muziek moet dansen voor de dames terwijl zij verderop zitten en mij bekijken doe ik mijn uiterste best en beweeg zo sensueel mogelijk op de muziek om de dames een mooi uitzicht te verschaffen. Ik ben het vermaak en de dames vermaken zich door met elkaar te praten. Soms kijken ze en wordt ik uitgelachen. Wat vernederend en wat vreemd dat dat vernederende gevoel mij dan weer opwind.  Nadat de dames bij hebben gepraat en dorst hebben gekregen wordt ik van de one bar prison gehaald om thee te zetten. Nu mag ik wat zien en ik zie dat onze gaste een schoonheid is met prachtig lang blond haar. Nadat de thee opgedronken is word ik weer op mijn knieën op de bank vastgezet waarna onze gaste weer verder gaat met het oprekken van mijn slettekutje bijna past ****. (hopelijk volgende keer wel), vervolgens word ik op het bed gelegd en gaat onze gaste bovenop mijn gezicht zitten zodat ik geen lucht meer krijg en wordt er gespeeld met kaarsen en kaarsvet op mijn lichaam. Gek genoeg kan ik dat op mijn pikje goed verdragen maar veel minder goed op mijn buik en rond mijn tepels hetgeen natuurlijk opgemerkt en ook uitgebuit wordt door de dames. Na deze kwelling drinken de dames nog een kopje thee en moet ik mijzelf ontdoen van het kaarsvet en de boel netjes opruimen er mag natuurlijk geen kaarsvet op de vloer achterblijven.

Afbeelding met persoon, binnen, tafel, vrouw

Automatisch gegenereerde beschrijving

“Hier kan ik geen genoeg van krijgen!”

Hierna wordt het geheimzinnig ik moet een stuk plastic op de grond leggen en de dames giechelen wat waarna mijn Meesteres even verdwijnt en snel weer terugkomt met in haar hand een hondenvoer bak en in haar andere hand iets wat ik niet goed kan zien. Nu krijg je wat te eten zegt ze en ik denk oh nee geen hondenvoer toch! Ik hoor dat er iets in de bak gedaan wordt en deze wordt voor mij op het plastic gezet. Eten maar wordt er gezegd en ik proef … gelukkig vla. Maar vervolgens moet ik terug en zet onze gaste haar voet in de bak waarna ik het van haar voet af moet likken. Het zit overal tussen haar tenen onder haar hiel…. overal, ik vind het heerlijk, vorige keer (op mijn verjaardag) kreeg ik op deze manier taart van mijn meesteres. Het is geweldig is om je eten van de voeten van een mooie dame/ Meesteres te moeten likken. Hier kan ik geen genoeg van krijgen! Onze gaste voegt zich bij mij op het plastic en wrijft mij met haar lichaam helemaal in de vla dit is een droom die uitkomt. Ik raak  natuurlijk steeds opgewondener hierdoor maar ik mag niet klaarkomen van mijn Meesteres en onze gaste krijgt opdracht om over mij heen te plassen na enige huivering doet zij dat en doet mijn Meesteres hetzelfde. Daar lig ik dan als een hoopje slaaf in de vla en de pis van deze mooie dames over mij heen, ik kan bijna niet gelukkiger zijn wat een emotionele achtbaan is dit, fantastisch! De cb was al af en ik heb nu een kei van een erectie. De Meesteres lacht hierom en zegt dat ik niet mag klaarkomen. In plaats daarvan krijg ik de opdracht om de boel op te ruimen en mezelf te douchen. We drinken nog wat met zijn drieën en praten wat na waarna onze prachtige gaste vertrekt en ik door Mijn Meesteres in de kooi opgesloten en vastgezet wordt voor de nacht, alhoewel het niet koud is krijg ik nog wel gelukkig een klein dekentje van de Meesteres waarna ze me welterusten wenst en zich terugtrekt. Daar lig ik dan het is aardedonker ik lig ongemakkelijk vastgebonden maar geniet toch met volle teugen.

Ik ben geen langslaper en word de volgende ochtend rond kwart over acht wakker, ik heb verrassend goed geslapen, in het verleden bond mijn vrouw me ook wel eens vast aan het bed tijdens de nacht maar meestal in een gemakkelijkere positie, sinds de kuisheidskooi vind ze dat niet zo nodig meer. Half negen, daar is mijn Meesteres weer. Ze haalt me uit de kooi en neemt me mee naar een ander vertrek waar ik ontbijt voor haar klaar moet maken. Ze wil graag thee en brood met aardbeien, dus netjes aardbeien schoonmaken en brood smeren. Ik mag ook iets voor mezelf klaarmaken wat ik al zittend aan haar voeten op mag eten. Heerlijk dit is precies zoals het hoort in mijn beleving, ontbijten aan de voeten van een prachtige dominante Dame. We praten wat ontspannend over fotografie totdat ze het genoeg vindt.

Afbeelding met persoon, binnen, person, vasthouden

Automatisch gegenereerde beschrijving

“Ik schaam me en geniet tegelijkertijd ik weet ook niet hoe dat komt maar ik kan er niets aan doen en geef me er aan over.”

Genoeg geklets het is tijd om de touwtje weer aan te trekken en we gaan de studio weer in. De Meesteres wil zwepen, ik krijg opdracht om er 5 uit te zoeken die ik wil voelen. Wat doe je dan? Niet te lief niet te streng het is altijd lastig, als ik alleen maar lieve zwepen uitzoek dan vindt mijn Meesteres het niet goed en als ik alleen hele pijnlijke uitzoek kan ik nooit 30 slagen per zweep verduren en dat vind mijn Meesteres ook niet goed. Ik zoek er dus een aantal zo goed mogelijk uit en krijg zelfs een compliment voor de keuze! Ik glunder van trots en mijn Meesteres laat me de slagen hardop meetellen, de eerste paar niet natuurlijk want dat is inkomen, je voelt wel wanneer ik beging zegt ze. En ja hoor dat is niet gelogen vervolgens kiest ze zelf nog een extra zweep uit en geeft me daar ook nog mijn portie slagen van. Al gloeiend van de slagen krijg ik een mooie leren dwangbuis aan en een masker op met blinddoek voor zodat ik niets meer kan doen of zien en mijn pik mooi bereikbaar is. Hiermee wordt ik in een kast opgesloten met mijn pik door een soort schavot heen zodat deze aanvoelt alsof hij niet meer bij mijn lichaam hoort. Mijn Meesteres gaat weer even weg Ik hoor wel gerommel en de voordeur gaat open en dicht en even later komt mijn Meesteres weer terug maar ze is zo te horen niet alleen. Ze heeft een andere gast bij zich een andere slaaf denk ik want hij krijgt opdracht zich uit te kleden. Je wilde toch een keer een ander pik ***  hoor ik haar tegen deze slaaf zeggen, nou ik heb er een voor je hoor. Kijk maar in de kast zie je een andere slavenpik, mijn slavenpik zegt ze. Dus ik beslis wat er mee gebeurd. Hij doet wat de Meesteres hem opdraagt en ik voel….. Ik hou echt meer van vrouwen dan van mannen maar vind dit toch super opwindend. Komt dat omdat ik vast sta en overgeleverd ben?  Ik schaam me en geniet tegelijkertijd. Het is verwarrend maar ik kan er niets aan doen en geef me er aan over. Ik wordt uit de kast gehaald van de dwangbuis ontdaan maar het masker blijft op maar de gag wordt uit mijn mond gehaald. Nu moet ik op mijn knieën gaan zitten en ****. Hij heeft een heerlijke dikke pik en **** Hij is doortastend. Ik doe zo goed mogelijk mijn best. Vervolgens wordt ik tegen het kruis aangezet. De andere slaaf wordt tegen mij aan gebonden en de Meesteres gaat ons beide nu bewerken met haar handen en met de zweep, het is een erg geil gevoel om iemand anders tegen je aan te voelen terwijl die met de zweep geslagen wordt. Na een kwartier of half uur, ik ben elk besef van tijd alweer kwijt, zweep- en tepelmarteling werden afgewisseld en nu worden we van het kruis gehaald. De Meesteres  zet de andere slaaf op de grond op zijn knieën en ik erachter. We maken de fantasie van de andere slaaf hier waar dit terwijl we beiden niet klaar mogen komen. Dat is best lastig als je al meer dan een week met een kuisheidkooi hebt omgelopen en nu al een bijna een etmaal in een extreem opgewonden toestand verkeert.

Nu legt de meesteres mij op mijn rug op de grond op een stuk zeil en moet ik de andere slaaf *** tot hij klaarkomt. Mijn Meesteres geef vervolgens de opdracht om tegelijkertijd klaar te komen terwijl zij over mij heen plast. Het is ongelofelijk maar dit lukt

Terwijl de Meesteressennectar over mij heen stroomt en zich vermengt met ***. Een moment van totaal geluk!!!  Ik moet nog even zo blijven liggen en geniet stiekem na terwijl de andere slaaf in de kooi wordt gestopt. Daarna moet ik opstaan om alles op te ruimen en om te gaan douchen. Ik krijg nog wat te drinken en neem afscheid van mijn Meesteres en wens haar een hele prettige vakantie want ze vertrekt morgen……

Hartelijk bedankt voor deze zeer bijzondere ervaring Meesteres SaMantha en hopelijk tot snel.

Uw toegewijde slaafje

388-374-100