Na echt jarenlange regelmatige sessies met mijn mooie Mrs. SaMantha durfde ik het eindelijk te vragen, ik was er aan toe.

Ik voelde dat ik steeds meer van Mrs. SaMantha was, of ik wilde of niet, zo ging het gewoon in de loop van de tijd. Steeds een stapje erbij. Het voelt steeds beter. Hoe kan dat nu? Ik ben iemand die dat niet toe gaat laten… maar… toch het protocol ingegaan: Mag ik slavenexamen doen?

Wel, dat gaat dan nog zomaar niet. De Mrs. vind het goed, maar neemt ook de tijd en zoekt hiervoor het goede tijdstip uit. Zoals zij het wil. Wachten dus … echte extra sm!

Uiteindelijk een datum vastgesteld : maar ik had te weinig tijd ingepland: dus de sessie werd een extra training voor het examen wat binnenkort volgt. Ook weer sm en nog spannender nu.

Het was wel weer een spannende training. De Mrs. in een (van de slaaf gekregen) spannende, mooie, exclusieve outfit. De slaaf in een mooi klein slipje. De laarzen van de Mrs.  uitgebreid gekust en dan een vibrator op mijn tepels: Ze weet dat daarmee de erectie stante pede start. Leuk… mijn slip uit… meteen een peniskooi aangemeten. Dat werd al een uitdaging. Een kleine penis die ineens amper in die kooi past! Boem.. opgesloten.. trilding er op: weer echte sm.. hij zwelt nog wat op maar loopt volledig vast in de kooi. Dit is mijn inziens echte sm. Je kunt geen kant op, geen kans op orgasme of wat ook ….

Dan volgden de zwepen. Een stuk of 5 maal ong. 40/50 slagen per stuk. Zo slaaf, nu gaan we iets “leuks” doen, zegt ze plots. Ikke blij en ontspannen met heel rode billen. Ze maakte me los maar ze wilde nog rodere billen zien. Bukken jij slaaf, Ik heb nog een cane!

Ik dacht dat het wel mee zou vallen, wat kleine tikken maar wel veel en dan -uit het niets- een  paar keiharde en dan weer wat zachte. Geen peil op te trekken. Dit gaat een tijdje zo door en dan stopt ze en ik dacht zou het nu klaar zijn? Mijn billen gloeien nog meer. Ze zegt dat nu de laatste 10 worden gestart. 10 echte harde! Tellen slaaf: Mijn tellen leek denk ik op chinees, maar ik deed echt mijn best. De Mrs. weet altijd precies mijn grenzen te vinden. Heerlijk. Echte striemen, net geen bloed. De Mrs. zei dat ze trots was en de kooi mocht af. De penis werd gelijk heel stijf maar door alle spanning ook weer kleiner.

Daarna werd emiel omgetoverd tot christa. De Mrs. had een nieuwe set: een paar Grote tieten en een echt kutje (zie foto). Toen ik ze aanhad speelde ik er gelijk mee en dat mocht, spannend.

Jarretel, slipje, jurkje, pruik, oorbellen, hoge hakken: Een mooie en geile dame!

Was zelf heel trots en wilde het zo buiten showen. Dat mag nog niet van de Mrs., later misschien op een beter plekje, ik kijk er al naar uit. De Mrs. ging wat foto’s van mij nemen wat ik ook vernederend vind. Wie had gedacht dat ik dit leuk zou gaan vinden, ik nooit. Maar nu toch, een nieuwe dimensie heeft zich geopend en de Mrs. vind het prachtig en maakt me steeds perfecter als vrouw. Wellicht gaan we deze zomer als 2 vrouwen nog schoenen kopen. Wel heel spannend. Dat horen jullie dan nog wel!

Maar ik was nu omgetoverd tot het sletje van de Mrs., totaalslet dus ga maar op de tafel liggen, benen wijd en houd ze omhoog zodat ik ze daar vast kan binden, zei ze. Ik mocht kiezen uit 2 groot of wat minder groot. Ze kent me en pakte al de kleinere maar dapper koos ik voor de grootste en had gelijk al spijt. Niets meer aan te doen slet! Je hebt het maar te ondergaan. Voor mijn plezier!

Langzaam ging hij mijn slavenk** in en die grote ging er echt helemaal in. Ik had het graag voor de Mrs. over en ze heeft, toen die er lekkerder inzat, me heel stevig ge*****. Ik was en voelde me een echte neukslet, een slavinnetje, een alles… en ze ging maar door … tijd was geen item meer, dat drong ook niet meer tot mij door … je bent van mij sletje en je doet het voor mij. En zo voelde het ook, we bestonden alleen nog maar met z’n tweeën op de wereld en alle dagelijkse zorgen bestonden niet meer.. Alleen voor de Mrs. en van de Mrs., steeds meer. Ik dacht dat het niet nog meer kon maar dus wel. Ik voel me steeds meer en meer eigendom van mijn Mrs. Ik ben in en in gelukkig. Wil echt tot haar beste slaven behoren. Onder het n**  kwam er plots een trilding op mijn klitje.  De beloning, dacht ik! Hij werd keigroot en supergeil. Maar alle spanning, de pijn en de grote dildo verhinderden een orgasme. Ze wist dit waarschijnlijk al van te voren. Dit brengt mij in alle staten, ik geniet en geniet maar kan niet climaxen. Dit is ook weer echt sm! Ik knal bijna uit elkaar.

Na te hebben gesmeekt mocht ik  uiteindelijk toch een orgasme van haar ervaren. Ze was klaar met mij te nemen en te gebruiken waar dit totaalsletje voor is, Haar grote pik ging eruit en jullie snappen al wat er gebeurde: een ongekend en prachtig orgasme.

Fijn voor mij, alles geofferd voor de Mrs. Mijn orgasme wanneer het van Haar mag en in opdracht van Haar.

Okay, gedoucht, beetje cola, nagepraat…en op naar de examendatum. Zonder dat we het samen in de gaten hadden was het namelijk al aardig uitgelopen. Daar maalt ze dan ook niet om.

Ik zal wel sparen voor een mooi cadeautje, dik verdiend en doe dat graag voor mijn super Mrs. en toch… ik ga het examen nu het dichterbij komt steeds spannender vinden. Denk dat ze de lat bij mij hoog gaat leggen omdat ze weet dat ik mij voor de volle 100 % inzet of is een examen standaard?  Ik weet het niet want ze zegt het niet en daarom is het nu al spannend.  We zullen zien, we moeten afwachten.

Als ik het gehaald heb zal ik echt eigendom zijn van de Mrs. en nog verder groeien in haar sm wereld.

Dank je wel mijn Mrs., heel erg bedankt voor alle mooie sessies zover.

Uw totaalslaaf, uw slet en alles wat u wil, emiel