Project Description

Speciale slaafjes

Ik heb een unieke beloning voor slaven waar ik een speciale band mee heb. Die band moet je wel verdienen door mij regelmatig te bezoeken en mij trouw te zijn. Je krijgt van mij dan een registratie op het internet bij het SLAVENREGISTER.

Het is natuurlijk de ultieme eer voor een slaaf dat ik je op mijn naam wil registreren zodat de wereld weet dat je mijn vaste slaaf bent. Mijn registratie gaat officieel gepaard met een “Slave Ownership and Registration Certificate”. Je krijg een “Slave Register Number” en een barcode. Ook geef ik je een cadeautje wat je altijd bij je kunt dragen om te tonen en te voelen dat je van mij bent, mijn bezit. Dat kan iets kleins zijn zoals een muntje dat je altijd bij je draagt en waar je nummer en barcode op staan. Niemand –zelfs je directe gezinsleden niet-  zullen weten hoe waardevol dit muntje is.

Hoe word je mijn speciale slaafje? Je wilt vaak bij mij zijn, mij aanbidden en je Meesteres toebehoren. Je moet een verzoek indienen om voor deze eer in aanmerking te komen. Bij één van je bezoeken breng je een rode roos mee met een kaartje waarop je beschrijft waarom je denkt in aanmerking te kunnen komen. Misschien ben jij wel een van de gelukkigen!