Bezoekverslag 2017-03-24

Even voorstellen: slaaf peter, volslanke 50+er, ervaren onderdanige met masochistische inborst. Geboren slaaf,onderdanig in elke vezel van zijn lichaam en geest. Aanbidt dominante vrouwen die hem vernederen, pijn doen en als totaal niets in te brengen slaaf behandelen. In de afgelopen 20 jaar heb ik de nodige Meesteressen bezocht, ontmoet en ervaren. Noodgedwongen, in mijn normale relaties was daar geen plaats voor. Vriendinnen vonden mijn geaardheid stom, ziek en afstotelijk. Relaties werden daarom beëindigd, aan mijn eerlijkheid heeft het nooit gelegen …

Mijn ervaringen waren 80% ronduit slecht: te commercieel, te ordinair of beide. De 20% die me wel boeide waren nooit van lange duur, er kwam altijd wel weer wat tussen. Ook veel ex-prostituees of ex-modellen. Na verloop van tijd wilde ik vastigheid en kwaliteit, voor minder ging ik niet meer. Dat is erg moeilijk bleek me. Na lang zoeken uiteindelijk op basis van twitter/ faceboek/ haar website en fetlife voor Meesteres Samantha gekozen. Het duurde daarna nog ca 3 maanden voordat ik aanbelde bij haar studio in DenHaag.

Ook Meesteres Samantha ging namelijk niet over een nacht ijs. Geloof me, uiteindelijk was ik zo zeker van mijn zaak dat ik niet meer twijfelde of zenuwachtig was: ik had mijn beste keus gemaakt en dit moest het dus zijn . Pas later bleek deze aanpak vruchten af te werpen … Na een autorit van knap een uur en een mooie gratis parkeerplek in hartje Den Haag stond ik zoals gezegd voor de deur. Er ging toen een wereld voor me open. Dit was me nog nooit overkomen. Een erg mooie domina op een prachtige lokatie. Met een super de luxe dungeon van alle gemakken voorzien. Schoon, goede sfeer, belichting, muziek en bdsm outillage.

Dringend verzocht mijn Meesteres haar bij binnenkomst te begroeten, ik likte uitgebreid haar beide laarzen en werd als was in haar handen .. Ik voelde me thuis komen. Ik was helemaal verkocht ! Dit zou mijn eindbestemming worden …Bingo !!! De Meesteres bleek precies te weten wat voor vlees ze in de kuip had. Liegen over jezelf gaat eenvoudigweg niet, ze begrijpt je nog voordat je het bevestigt. Ze kijkt je aan alsof ze je helemaal in haar macht heeft, weglopen is kansloos !Ze laat eenvoudigweg geen ruimte voor uitvluchten, leugens of andere ontsnappingspogingen. Uitgebreid met de billen bloot dus. Aan de hand van een vragenlijst werden alle fetishes doorgenomen tot en met ‘zou je een andere slaaf willen pijpen’ , en dat komt dan hard binnen geloof me …Recht voor zijn raap, open en bloot. Haar dominantie zit in haar blik, handelen en soms even zwijgen en er ligt gelijk ook een erotische lading in de lucht: mooi lichaam, spannende verpakking en welsprekende stem. Je voelt gelijk dat je een nutteloze slaaf bent.

Ik mocht 4 uur blijven om uitgebreid met haar kennis te kunnen maken: het was de bedoeling een vaste slaaf te worden van Mrs Samantha en dan moeten beide partijen weten wat dat in kan houden dus …Pijnlijk maar noodzakelijk. Ik heb het geweten, maar geen moment spijt van gehad. Het was fantastisch ! Douchen, van boeien voorzien en met een mouthgag werd ik vastgebonden om van wal te steken. Alle attributen kwamen aan de orde, kreunen, bijna janken, hijgen, grommen … You name it and I did it! Kostte me veel moeite Om niet om genade te smeken. Striemen, blauwe en rode plekken werden mijn deel. Kaarsvet druppels op mijn jonge heer, geschoren oksels en balzak tot tranen toe, maar geen genade. Ik was trots op me zelf. Veel gewichten aan balzak en slingeren maar: auwww, maar wel lekker auwwww … Als je het naar je zin hebt gaat de tijd snel, maar Meesteres Samantha had toch nog tijd om af en toe samen wat water te drinken of te praten …Anders had ik die 4 uur nooit volgehouden. Uit alles blijkt dat ze weet wat ze doet en dat geeft een heel veilig gevoel. Zonder die zekerheid zou zoiets dom zijn trouwens. Na verloop van tijd moest ze naar de wc plassen terwijl ik geblindoekt was: ik hoorde iets vollopen… Later bleek dat een groot wijnglas waaruit ik regelmatig moest drinken, en het was nog niet eens vies … Laatste uurtje was cane en whip voor gevorderden: ik kon nauwelijks mijn schreeuw om genade inhouden, Maar ik wilde haar en mezelf niet teleurstellen … Het was zwaar erg zwaar, nog nooit meegemaakt dat ik zoveel kon hebben en het nog lekker vond ook …Cane op mijn voetzolen was het ergst…

Raar dat ik van deze marteling op het laatst super geil werd trouwens …Jezus wat was ik geil! De slot-apotheose vond plaats in de badkamer: met mij, de volle blaas van Meesteres Samantha, mijn open mond, mijn getergde wormvormig aanhangsel en mijn gestriemde lichaam als ingrediënten …Geloof me : Heaven on Earth, Vuurwerkfonteinen en Super-euforie ten top ……Alles ontlaadde zich in een paar minuten! Na afloop mocht ik nog even met de Meesteres samenzitten en loodste ze me weer het bestaan van alledag binnen: voorbij ‘subspace’, voorbij lekker gevoel, helaas komt aan alles een eind. Ik mocht terugkomen mits ik wat aan mijn lijn ging doen. Sprong in de lucht, daar was het me om te doen ! Yesssss, deze slaaf heeft zijn Meesteres gevonden en hoopt op een lange BDSM relatie met haar. Hij realiseert zich dat hij best nog veel zal moeten afzien maar dat heeft hij voor zijn Meesters over!

Slaaf peter,

Ps: Bedankt Meesteres Samantha XXX