Meesteres SaMantha

Ik ben Meesteres SaMantha, een goed uitziende Meesteres en ik weet al vanaf mijn vroegste jeugd dat ik dominant ben. Toen verzon ik al spelletjes waarbij ik mijn vriendinnetjes de hele dag ging vertellen wat ze moesten doen.
Later werd mijn interesse gewekt voor het boeiende spel dat BDSM heet. Eerst experimenteerde Ik op mijn partners met vastbinden, knijpers, touwtjes, krabbelen, bijten. Daarna kwam ik er onder andere door het internet achter dat er een hele wereld aan ‘hulpmiddelen’ en vormen van BDSM bestaat: zwepen, klemmetjes, boeien, bondage, mindplay, vernedering, electro. Ook het fetish gebeuren had mijn aandacht: travestie, nursing.
Al een flinke tijd geleden nam ik de volgende stap en presenteerde ik mij aan de buitenwereld als professionele Domina. Een stap waar ik nog steeds geen spijt van heb. Sterker: Ik geniet nog elke dag van het genot dat dit ‘werk’ mij en mijn onderdanen geeft.
Op deze site vertel ik wat meer over mij als Domina en wat er allemaal in sessies mogelijk is. Voor jou: thuiskomen of een ontdekkingsreis? Veel plezier!.

IMPRESSIE

“ I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times ”

BRUCE LEE • QUOTE OF THE DAY

Achieve Your Fitness Goals

Flexible membership packages to suit all levels of training to help achieve your fitness goals

JOIN US