Weer een leuk sessieverslag wat al een tijd in mijn email aan het wachten was totdat het gepubliceerd ging worden. Leuke sessie, leuke tijd. Ik wil jullie dit goed geschreven verhaal niet onthouden:

“ik ben gewoon een sub die vanaf nu verslaafd is aan deze sublieme Meesteres.”

Vrouwen hebben het voor het zeggen, mannen volgen, mannen luisteren, mannen ondergaan. Vrouwen weten wat goed voor ze is. Vrouwen denken, mannen doen.

Tijdens mijn bezoek aan Meesteres SaMantha heb ik het gevonden, gewoon hier in Nederland. Een Meesteres die mij heeft laten voelen hoe het is om man te zijn. Haar zwepen mogen voelen, haar goddelijke spuug mogen ontvangen, aan de lijn achter haar aan mogen kruipen, mijn zonden in stilte moge overdenken en de eer gehad om de zolen van haar prachtige design laarzen te mogen likken. Ben ik nu slaaf van deze machtige Meesteres? Nee ik ben gewoon een sub die vanaf nu verslaafd is aan deze sublieme Meesteres en vol overgave verder wil worden getraind

Mijn eerste training: Na wat mailverkeer en telefonisch contact met Meesteres SaMantha had ik de eer om mij bij Meesteres Samantha te mogen melden. Ik had een simpele instelling. Ik wil me overgeven. De Meesteres bepaalt. Tijdens de intake maakte Meesteres SaMantha een zeer kundige, aardige maar ook superieure indruk op mij. Ik voelde mij op me gemak. Uiteraard gaf ik carteblanche aan deze godin. Nadat ik op een klungelige manier thee had gemaakt voor Meesteres SaMantha mocht ik mij opfrissen en op de aangewezen plek wachten. Ik nam de positie aan die van een sub wordt verwacht, laag bij de grond. Toen Meesteres SaMantha mij opdroeg haar laarzen te kussen deed ik dit vol overgave. Het zachte leer van haar laarzen snoof ik op en kuste vol tederheid en compassie. Ik voelde de warmte van de voeten van Meesteres SaMantha door haar laarzen.

Ik kreeg direct enkel en polsboeien om. Uiteraard ook een dollar zodat Meesteres SaMantha bij kon meenemen of als een hond achter haar aan kruipen. Na een inspectie en verbale vernederingen mocht ik over de knie van Meesteres SaMantha. Ik kreeg er flink van langs met de handen en een houten plankje. Het voelde als thuiskomen. Gelegen over de prachtige schoot en kijkend naar de superieure laarzen kon het niet weerstaan om deze zonder toestemming te beroeren. Ik heb dit geweten. De spanking werd zo stevig dat ik mijn tranen amper kon bedwingen. Als dank moest ik dezelfde laarzen kussen.

Met brandende billen zat ik op mijn knieën, gevoelens van devotie, vernedering en geluk gingen door me heen. Voordat ik het wist lag ik alweer op de spankingbank. Werd vastgezet en Meesteres SaMantha gaf aan dat ik met 5 verschillende zwepen en een paddle kennis zou gaan maken. Ik heb het gevoeld, besefte dat ik haar carte-blanche had gegeven. Het deed pijn soms heel erg pijn maar ook zo lekker. Ik wilde Meesteres SaMantha niet teleurstellen dus heb het ondergaan hoe een man het volgens mij moet ondergaan. De Meesteres beslist en ik mag het ondergaan. Na deze pijntraining werd ik opgesloten in een kooi.

Ik moest oefenen op likken en zuigen”

Een halfuur in een kooi, vastgebonden, alleen de laarzen van Meesteres SaMantha voorbij te zien komen. Dit geeft rust, heel veel rust en bezinning. Wat ik niet had verwacht is dat er na zon 10 minuten opeens tepelklemmen werden geplaatst. Venijnig pijnlijk. Ik wist niet voor hoe lang, dit vertelde de Meesteres niet. Na ongeveer een kwartier ging er een klem af, dit deed pijn, lachend beroerde Meesteres SaMantha mijn tepel. Enige tijd daarna werd de nog aanwezige klem met de zweep bewogen, ook deze ging er met de nodige pijn vanaf.

Als een hond aan de ketting werd ik meegetrokken. Aan de andere kant van de ruimte mocht ik Meesteres SaMantha een voorbinddildo omdoen. Een kleintje want ze dacht dat ik nog wel een klein kutje zou hebben. Ik moest oefenen op likken en zuigen. Het likken mocht ik oefenen op de zolen van de laarzen van Meesteres SaMantha en het pijpen oefende ik op haar sublieme hakken. Ik voelde me echt gebruikt, minderwaardig en slaafs. Vervolgens mocht ik op haar dildo gaan zuigen. Mijn gezicht werd ter vernedering nog voorzien van spuug, thee werd in mijn mond gespuugd. Om mijn sletten mondje nog beter te laten glijden werd haar goddelijke pik van godinnen spuug voorzien ik voelde me diep en diep vernederd maar o zo gelukkig. Om dit te mogen doen voor mijn goddelijke Meesteres SaMantha. Na het zuigwerk werd ik anaal geïnspecteerd. Neerbuigend kreeg ik te horen dat zelfs zon klein pikkie niet ik dat kleine gaatje zou gaan passen. Ik weet het maar toekomstige trainingen zullen hier verandering in gaan brengen.

Ik werd weer vastgebonden. Meesteres SaMantha zat als een jockey op me, Met haar rijbroek op mijn gezicht, haar laarzen tegen mijn lichaam. Machinaal werd mijn slavenpik tot extase gebracht, een gevoel dat ik nog nooit had gevoeld. Meesteres Samantha zei over mijn zaad de simpele woorden:” wat uit een slaaf komt gaat er ook weer in”. Tot de laatste druppel heb ik mijn zaad weer moeten inslikken.

Meesters Samantha heeft me in haar wereld toe gelaten. Ik ben er trots op en voel me ook zeer vereerd dat ik in haar wereld ben mogen komen. Meesters Samantha is gewoon Superieur.