Sommige slaven komen naar mij toe met de wens of ik een vrouw van ze wil maken. Ik vind dat een heerlijke training om te geven. Een aantal van mijn slaven moeten dan ook regelmatig forced feminisation ondergaan.

Afbeelding met vloer, binnen, muur, persoon Automatisch gegenereerde beschrijving                                       Afbeelding met vloer, binnen, persoon, zitten Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Ik heb vele outfits, schoenen, pruiken, borsten en make up voor “de dames” en tover ze dan ook graag om. Het is altijd spannend om andere kleding aan te krijgen en voor even een ander persoon te zijn. Vaak kan je dan al je geheime verlangens makkelijker uiten en worden die waar gemaakt. Ze krijgen een toepasselijke training.

Ik heb een slavin amanda, eva, jo-hanna, lucy, martina, sylvia, wanda enz. Ieder krijgt zijn eigen soort training. De ene moet mijn huishoudster zijn, de andere krijgt opdrachtjes om dingen voor mij te doen, weer een ander moet zo mee uit of krijgt een training als slavin, sletje of hoertje.

Afbeelding met vloer, binnen, persoon, muur Automatisch gegenereerde beschrijving                                           Afbeelding met persoon, vloer, binnen, muur Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Sletjes/slavinnen moeten zich aanbieden en worden gebruikt door de Meesteres en door wie zij aanwijst!

Weer een ander moet poetsen, masseren, kleding showen, krijgt slettetaken in de studio of wordt opgesloten. Voor ieder wat op zijn lijf geschreven staat (soms ook letterlijk).

Afbeelding met vloer, persoon, vrouw, meisje Automatisch gegenereerde beschrijving                          Afbeelding met persoon, binnen, vrouw, kleding Automatisch gegenereerde beschrijving

Sommige slavensletjes zijn zelfs POMS (Property of Mistress SaMantha).

Als je slaven verkleedt als slavin of sletje dan is het voor sommigen een heerlijke vernedering. Ook hoe je dan behandelt wordt door je Meesteres is vernederend. Voor sommigen is het eigenlijk gewoon als thuiskomen. Ze zouden in het dagelijks leven ook wat meer (af en toe) vrouw willen zijn en vinden het dan ook heerlijk om gewoon ook zo geaccepteerd te worden. Nagellak, borsten en eventueel, als het kan, lekker de borstkas ontharen. Heerlijk toch.

Afbeelding met muur, binnen, persoon, rood Automatisch gegenereerde beschrijving                         Afbeelding met binnen, muur, persoon, tafel Automatisch gegenereerde beschrijving

Ik heb zoveel leuke dingen meegemaakt met zoveel verschillende mensen. Ik zou er een boek over kunnen schrijven. Mocht ik met jou ook leuke travestie-dingen hebben meegemaakt en staat jouw foto er niet bij dan heb ik deze vast bewaard voor een volgend blog of voor een nieuwe fotogalerij. Misschien is het wel weer een leuk idee om een aparte fotogalerij van sessiefoto’s aan te maken op de website?

 

Elke sessie geeft mij ook weer positieve spanning en bergen adrenaline. Wat gaat er deze keer weer gebeuren. Wat voor streken haalt deze slaaf weer uit. De meeste zijn wel heel gedienstig en onderdanig en dat is prettig. Mocht het (weer) eens niet goed gaan met poetsen dan wordt er natuurlijk gestraft bijvoorbeeld met de matteklopper of met de cane.

 

Afbeelding met vloer, muur, binnen Automatisch gegenereerde beschrijving                               Afbeelding met binnen, muur, vloer, persoon Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

Maar vaak hebben we ook veel plezier. “Wanneer je je een paar uur in je andere ik hebt kunnen uitleven voel je je daarna weer als herboren”, dat is wat ik vaak hoor. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor travestie maar ook gewoon binnen het slaaf zijn. Misschien kan jij je daar ook wel in herkennen?

 

Thuis kan je natuurlijk ook goed vooroefenen om een goed sletje te zijn. Oefening baart kunst!

 

Wat zou jij willen zijn in jouw alter ego? Huishoudster, dienster, slavin, sletje, hoertje of ….? Ik vind het leuk om jouw antwoord hieronder te lezen maar je mag mij ook persoonlijk een mail schrijven.