Hallo slaven,

Alle dingen die ik aan jullie wil vertellen kan ik op Twitter, Facebook of Instagram kwijt. Nu hebben we dat niet allemaal dus is het misschien handig om de mensen die in mij en mijn (dagelijks) leven geïnteresseerd zijn ook gewoon hier op mijn eigen blog van wat leuke teksten van mijn hand te voorzien.

 

Tot nu toe blogde ik alleen wanneer ik iets had meegemaakt en ik zin en tijd had om daar een verhaal over te schrijven en foto’s erbij uit te zoeken. Dan ging dat ook nog naar iemand die verstand had van websites om dat online te zetten.  Dat was veel werk dus kwam het er minder vaak van dan dat ik zou willen. Nu ga ik dat makkelijker doen. Ik ga gewoon af en toe een berichtje hier op mijn blog plaatsen wat direct van mijn telefoon op de site komt. Dat gaat sneller en dat vind ik leuker om te doen. Dat houdt wel in dat ik de foto’s niet eerst uitgebreid kan uitzoeken, beter van kleur kan maken enz maar gewoon de foto maken en online zetten. Ook worden het dan niet hele verhalen maar dan kan een blogberichtje ook uit een paar regeltjes bestaan.

 

Is dat leuk of is dat leuk?

 

Mocht je willen reageren als ik iets heb geschreven dan kan dat ook onderaan de pagina.

Jouw ingevulde (slaven)naam komt bij je reactie te staan maar je e-mailadres komt niet op de website en is alleen voor mijn informatie.