“We gaan iets bijzonders doen”, hadden Meesteres SaMantha en ik afgesproken toen wij contact met elkaar hadden voor een nieuwe sessie. Ik had het idee geopperd dat Meesteres SaMantha mij als een slavin zou domineren. Natuurlijk zouden wij tweeën gedurende de sessie weer geheel in het leer zijn gekleed. Ik stuurde Meesteres SaMantha via de e-mail mijn gedachten over het verloop van de sessie toe en zij liet mij in haar reactie weten dat zij zich hierdoor wel aangesproken voelde.

Op de afgesproken dag en op het opgegeven tijdstip bel ik aan en Meesteres SaMantha opent even later de deur. Bij mijn eerste blik op het leren kostuum dat zij draagt weet ik dat dit weer één van die spannende sessies wordt, die wij de afgelopen jaren al vaker hebben gespeeld. Meesteres SaMantha ziet er weer adembenemend uit: een smaakvol mouwloos vest van rood leer, lange  handschoenen eveneens van rood leer, en daaronder een strakke broek en hoge laarzen van zwart leer. Haar kostuum wordt gecompleteerd door een zwarte leren pet met een kettinkje net boven de klep gespannen. Het is het soort kostuum dat mijn hart bij de aanblik steeds weer sneller doet kloppen en mijn stemming van gespannen verwachting verhoogt. Dit is in mijn ogen de perfecte meesteres, die ik graag wil dienen als haar gehoorzame slaaf.

Nadat ik haar met een handkus heb begroet, beduidt Meesteres SaMantha mij naar de speelkamer te gaan. Daar begin ik met het uitpakken van de grote rugtas waarin ik de leren kleding die ik tijdens de sessie zal dragen en de spullen vervoer die tijdens de sessie zullen worden gebruikt. Zoals gezegd zal ik mij vandaag als slavin in het leer geheel aan Meesteres SaMantha onderwerpen. Ik laat haar de diverse spullen zien die zij vol belangstelling bekijkt. Ze knikt goedkeurend ten teken dat zij de door mij meegebrachte kleding- en uitrustingsstukken kan waarderen. Een deel van mijn spullen wordt op het bed uitgespreid, zodat Meesteres SaMantha er een goed overzicht van heeft en tijdens de sessie niet onnodig hoeft te zoeken naar wat zij wil gebruiken. Ik trek mij nu even terug in een aparte ruimte om mij om te kleden. Ik kleed mij helemaal uit op mijn korte sokken na. Eerst doe ik een leren slip aan en vervolgens hijs ik mij in een eendelig pak van dun zwart leer; het pak is niet gevoerd, zodat ik de binnenkant van het leer op mijn huid voel. Omdat ik deze sessie de slavin van Meesteres SaMantha zal spelen, trek ik een mouwloos leren vest aan met kunstborsten en daaroverheen een tweede vest, ook zonder mouwen, met uitgespaarde holtes voor de kunstborsten, die het geheel stevigheid geeft. Deze kledingset moet mij de vrouwelijke lichamelijke vormen geven om geloofwaardig als een slavin te kunnen doorgaan. Daarna volgt een leren broek, bij de heupen wijd uitgesneden, in de vorm van een wijde rijbroek. De broekspijpen verdwijnen in slanke leren laarzen met spitse neuzen en verhoogde hakken: echte dameslaarzen.

Ik ben nu gereed om mij aan mijn meesteres te vertonen en dus klop ik op de deur van de speelruimte om Meesteres SaMantha te laten weten dat ik klaar ben. Zij laat mij binnen en wijst een plek aan waar ik moet gaan staan. Mijn transformatie tot slavin is nog niet voltooid, maar dat gebeurt nu onder de handen van mijn meesteres. Mijn hoofd verdwijnt in een siliconenmasker met een vrouwengezicht. Het masker sluit strak af, maar ik kan prima door de openingen voor de ogen zien en via de mond en neusgaten vrij ademhalen. Ik ben volgens Meesteres SaMantha uiterlijk nu al niet meer van een vrouw te onderscheiden, maar mijn metamorfose tot slavin is nog niet compleet. Ik krijg een pruik van lang, helderblond haar op mijn hoofd. Om mij aan mijn status van slavin te herinneren, gespt Meesteres SaMantha een brede leren riem om mijn hals waaraan een leidselriem is vastgehaakt. Meesteres SaMantha doet mij vervolgens een leren jasje aan, die zij aan de voorkant dicht ritst, schuift een paar leren handschoenen met lange wijde kappen over mijn handen en polsen en gespt een brede leren gordel stevig om mijn middel. Omwille van het visuele effect doet zij mij ook een leren oogmasker voor, maar er is ook een praktische reden, want zo kan het haar van de pruik niet voor mijn ogen vallen. Tot mijn slavinnenuitrusting behoren tot slot nog leren polsboeien die verbonden met een leren riem mijn handen achter mijn rug dwingen.

Ik ben nu klaar voor inspectie door Meesteres SaMantha. Ze wijst mij een plek aan midden in de speelruimte waar zij voldoende ruimte heeft om tijdens de inspectie om mij heen te cirkelen. Ik word door haar aan alle kanten nauwkeurig bekeken en uitgebreid betast. Met haar vlakke hand geeft zij mij op verschillende plaatsen enkele speelse klappen en zij betast mijn lichaam op allerlei plaatsen stevig. Zo’n inspectie is altijd het begin van een sessie en ik geniet er elke keer weer intens van. Het gevoel door een mooie meesteres in het leer uitgebreid te worden gekeurd windt mij enorm op, vooral als zij laat blijken mijn leren kostuum te kunnen waarderen. Daar komen deze keer nog bij het vrouwenmasker en de blonde pruik die ik draag, die mij uiterlijk nauwelijks van een vrouw onderscheiden. Als Meesteres SaMantha zegt dat zij mijn leren kostuum en uiterlijk mooi vindt, kan de sessie nog voor deze goed en wel begonnen is voor mij niet meer stuk.

Nadat Meesteres SaMantha haar inspectie heeft voltooid, beveelt zij mij voor haar op mijn knieën te gaan zitten en haar op gepaste wijze te begroeten, dat wil zeggen haar lange leren laarzen eerbiedig te kussen. Ik hou van laarzen, gestoken in de slanke benen van mijn mooie meesteres en het zicht op het glimmende zwarte leer vlak voor mijn ogen terwijl ik haar laarzen kus. Hierna gespt Meesteres SaMantha een leren riem om haar middel; van deze riem hangen een leren tasje, een houder met een lange zweep en, bij het andere been, een breed leren beenstuk dat is versierd met zilverkleurige studs en een opvallende gesp. Het heeft eigenlijk geen praktisch nut, behalve dat het de dominante uitstraling van Meesteres SaMantha benadrukt. Wanneer ik weer overeind ben gekomen en haar zo vlak voor mij zie staan, weet ik dat zij voor mij de perfecte meesteres is waarover ik al jarenlang heb gefantaseerd, een fantasie die nu werkelijkheid is geworden. Kan een slaaf (of in deze sessie: slavin) zich nog meer wensen?

Meesteres SaMantha trekt mij aan de leidselriem mee naar het midden van de speelruimte, waar een stoel staat. Zij beveelt mij hierop plaats te nemen en mijn handen achter de stoel te houden, waar zij mijn polsen aan elkaar vast haakt. Hierna pakt Meesteres SaMantha enkele lange leren riemen en snoert mijn bovenlichaam stevig tegen de rugleuning van de stoel aan. Ook mijn benen worden niet vergeten, want mijn enkels en bovenbenen worden met riemen strak tegen elkaar aan vastgebonden. Meesteres SaMantha gaat nu wijdbeens op mijn schoot zitten, met haar gezicht naar mij toegekeerd, zodat ik een perfect zicht op mijn mooie meesteres in het leer heb. Zij weet dat ik hiervan geniet en drukt enkele malen haar bovenlichaam stevig tegen de mijne, zodat het gekraak van onze leren kleren duidelijk hoorbaar is. Zij zegt dat ik er heel mooi uitzie, als een echte slavin, en dat zij mij gaat gebruiken. In ruil hiervoor moet ik haar plechtig beloven haar onvoorwaardelijk te zullen gehoorzamen en haar bevelen stipt uit te voeren. Meesteres SaMantha staat weer op en pakt een zweep, waarmee zij mijn lichaam op allerlei plaatsen bewerkt. Zij slaat niet heel hard, maar het neerkletsen van de leren zweep op mijn leren kleren geeft een opwindend geluid en het gevoel van de zweepslagen op mijn lichaam geeft mij een aangenaam tintelend gevoel. “Je krijgt straks nog meer, maar eerst zal ik jou een passende naam geven.” Zij staat schuin voor mij en overlegt hardop bij zichzelf hoe zij mij zal noemen. “Ik vind Lisa wel een mooie naam voor jou”, zegt ze tenslotte. “Maar daar moet nog wel iets bij om jouw status te benadrukken. Mmm, eens even denken … Ja, ik weet al wat: Leerslet. Jij bent Lisa Leerslet, een naam die prima bij jou past. Lisa Leerslet dus. Zeg mij nu hardop en duidelijk jouw naam!” Meesteres SaMantha knikt tevreden als ik de naam die zij mij heeft gegeven enkele keren hardop heb uitgesproken. Dat zal ik in de loop van de sessie nog wel vaker moeten doen.

Meesteres SaMantha vindt het daarna tijd voor een behandeling met zwepen. Dus wordt ik van de stoel losgemaakt en sta ik op. Ik krijg het bevel mij over de ranselbok, die ondertussen in het midden van de speelruimte is opgesteld, te buigen. Met mijn bovenlijf rust ik op een ligvlak, met mijn hoofd tussen twee uitsteeksels aan de voorkant. Mijn handen pakken de stang vast tussen de voorpoten van de ranselbok. Aan de achterkant van de ranselbok zitten twee smalle zich wat lager bevindende uitsteeksels waarop mijn knieën en onderbenen rusten; hierdoor steekt mijn achterwerk uitnodigend achterwaarts en iets omhoog uit, precies de positie waarin Meesteres SaMantha haar slavin wil hebben. Natuurlijk is het de bedoeling dat de slavin haar behandeling met de zwepen zonder verzet ondergaat, maar om haar dat nog eens extra duidelijk te maken, wordt zij bij haar benen, middel en polsen stevig aan de ranselbok vastgeriemd. “Ik ga jou nu enkele zwepen laten voelen, Lisa Leerslet! Als ik even ophoud, wil ik dat jij mij bedankt en mij smeekt om meer en nog hardere zweepslagen. Heb jij dat goed begrepen?” Lisa Leerslet zegt dat zij het heeft begrepen. Meesteres SaManta begint. Ik kan niet zien welke zwepen zij heeft geselecteerd, maar voelen doe ik dat des te beter. Zij begint rustig; met een zachtere zweep bewerkt zij kalm maar methodisch mijn billen, rug en bovenbenen. Het voelt voor mij aan alsof mijn bloedsomloop door de zweepslagen wordt gestimuleerd, wat geen onaangenaam gevoel is. Telkens wanneer zij van zweep verwisselt, neemt Meesteres SaMantha een korte pauze om iets te drinken of om haar slavin, Lisa Leerslet, uitgebreid te bekijken. Na de eerste zweep volgen hardere exemplaren en dat voel ik. Hoewel Meesteres SaMantha zich zeker niet te buiten gaat aan echt harde flagellatie, moet ik af en toe wel even mijn ogen dichtknijpen om de zweepslagen zonder klachten te incasseren.

Wanneer Meesteres SaMantha mij eindelijk van de ranselbok losmaakt, kan ik niet zeggen dat mijn achterwerk, rug en bovenbenen in brand lijken te staan. De pijn die ik tijdens het neerkomen van de diverse zwepen voelde, verdwijnt bovendien weer snel. Het is nu tijd om wat te gaan poseren, want Meesteres SaMantha wil een aantal foto’s nemen om naderhand nog eens op deze sessie terug te kunnen kijken. Ik krijg een blinddoek voor en Meesteres SaMantha voert mij naar verschillende plekken in de speelruimte en stelt mij daar in de door haar gewenste houding op voor het nemen van foto’s. Na de fotosessie  nestelt zij zich in de gerieflijke stoel voor meesteressen. Ik moet aan haar voeten neerknielen. Meesteres SaMantha overhandigt mij een sponsje en zet een flacon poetsmiddel op het tafeltje; de bedoeling is duidelijk: ik moet haar leren laarzen poetsen, totdat ze glanzen en glimmen als spiegels. Het is een gepast karweitje voor een slavin en ik doe mijn best deze opgedragen taak zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer ik klaar ben, staat Meesteres SaMantha op en inspecteert haar laarzen, die duidelijk feller glimmen dan vóór de poetsbeurt. Zij zegt dat zij tevreden is, niet alleen over de laatste taak die ik voor haar heb verricht, maar ook over hoe ik mij tijdens de hele sessie heb gedragen.

Meesteres SaMantha weet dat ik een groot liefhebber van leer ben en besluit nu dat ik een passende beloning heb verdiend. Ik moet op mijn rug op het bed gaan liggen, waarna zij mij om mijn romp en enkels met leren riemen vastbindt. Vervolgens klimt zij op het bed en gaat wijdbeens bovenop mijn buik zitten. Vanuit haar verheven positie kijkt Meesteres SaMantha op mij neer. Wat er daarna gebeurd is eigenlijk als een wolk van extase in mijn herinnering.

Meesteres is als een Amazone. Soms voel ik haar dwingende dijbenen om mij heen klemmen. Het geluid van krakend leer vult de speelruimte. Ze gaat iets verzitten en drukt met haar onderlichaam gehuld in de strakke leren broek, stevig tegen mijn gezicht. Ineens voel ik hoe zij een vibrator tegen mijn kruisstreek drukt. Omdat ze mijn onderarmen voldoende vrij heeft gelaten drukt zij de vibrator in mijn hand en beveelt mij mezelf hiermee te bevredigen, terwijl zij doorgaat met mij te bezitten. Hoe lang dit alles duurt, weet ik niet, maar tenslotte klimt Meesteres SaMantha van het bed af, maakt de leren riemen los en helpt mij van het bed af te komen. Ik mag haar bedanken door nederig haar laarzen te kussen. Het was weer een geweldige sessie en ik begin al meteen weer te fantaseren over een volgende keer.

Dank U Meesteres SaMantha