Ik heb al een tijdje geen nieuwe blog hier geschreven. Ik was te druk maar ik vind het wel weer leuk om jullie op de hoogte te houden van een aantal nieuwe ontwikkelingen. Ik heb weer veel nieuwe mensen leren kennen, leuke nieuwe slaven om mee te spelen en nog meer nieuwe speelpartners, lees hieronder maar. Wellicht vind jij het ook spannend om eens samen met jouw Meesteres een van deze mensen erbij te hebben:

Slavin

Een leuke slavin met wie ik in het verleden wel eens heb gespeeld is weer opnieuw opgedoken. Ze woonde toen in het buitenland maar is nu weer terug in Nederland en we hebben samen veel plezier zelfs nog wat meer als er een slaaf bij is. Ze wordt altijd zo opgewonden van sm en kan dat niet verbergen.

Nog 2 andere slanke, blonde, jonge slavinnen die onder mijn begeleiding met een slaaf erbij te sm’en echt super spannend en geil vinden. (Ja ik weet dat hoofdloze foto’s niet zo mooi zijn maar toch goed om een indruk te krijgen).

KinkyMeid

Zij is brutaal, wil verwend worden en ook af en toe zwepen en heeft ook plezier in martelen en aftrekken. Zij is voor veel in maar wil niet in een hokje gestopt worden.

Andere (bi-)slaaf

Een heel leuke zeer geschikte bi-slaaf heeft zich aangemeld bij mij. Hij vindt het heel leuk, spannend en geil om in opdracht van mij iets met een andere slaaf samen te moeten doen. Hij kan ook een andere slaaf penetreren en heeft een goed uithoudingsvermogen. Hij heeft goed sportief lijf en is netjes geschoren.

Ik heb de laatste tijd veel nieuwe mensen ontmoet en deze bovenstaande zijn dan alleen die mee willen doen met de bdsm sessies.

Veel zeggen dat een sessie met mij alleen al zo een superherinnering bij ze achterlaat waar ze daarna elke dag (en nacht) daaraan terugdenken. Samen is ook een spannende intieme sfeer. Maar mocht je het toch spannend vinden om er een ander bij te laten zijn, laat het dan maar weten.