Het is al weer meer dan een week geleden dat ik met U en floortje het rollenspel  mocht beleven; geloof me, ik denk er nog dagelijks aan…

 

Het begon met een heel leuk door een nieuwe slaaf toegezonden scenario waar we gelijk zin in hadden:

Floortje en Jan ontmoeten elkaar in de wachtkamer van een intimiteit coach. Ze kennen elkaar niet maar hebben beide een heel karig seks leven. De afspraak is bedoelt om hun seks leven wat meer ‘spicy’ te maken. Dan blijkt dat er een fout is gemaakt in de agenda; beide hebben op hetzelfde tijdstip met dezelfde coach een afspraak, tot overmaat van ramp blijkt de coach weg geroepen voor een spoedgeval! Het goede nieuws is dat er een vervangster kon worden gevonden die op korte termijn beschikbaar is. En, omwille van efficiency, wordt er voorgesteld de afspraken simultaan te laten verlopen.

Schoorvoetend geven floortje en Jan toe aan dit voorstel.

Aangekomen in de behandelkamer blijkt de vervangster een goed uitziende BDSM Meesteres; met stomheid geslagen kijken beide rond…..en bekruipt hen een gevoel van onbehagen en zelfs een beetje angst.

De vervangster stelt zich voor als Meesteres SaMantha, een zeer ervaren Meesteres die vaker met dit bijltje gehakt heeft en zo haar eigen methodes heeft… Binnen een paar sessies zullen jullie beiden weer seksueel hyperactief zijn, belooft ze, al zal het niet helemaal pijnloos zijn…maar aan het eind van deze eerste sessie al zal jij, floortje, klaar kunnen komen als een komeet en zal Jan je onder mijn deskundige begeleiding kunnen bevredigen. Ook zal ik floortje leren hoe ze een man extatisch kan laten spuiten. Maar voor we zover zijn zal ik jullie eerst uitvoerig moeten opwarmen. Dan klinkt het gebiedend: ‘nu uitkleden en douchen, ik wil jullie beiden zometeen naakt en fris voor me hebben staan met de handen op de rug en de benen gespreid….dan gaan we eerst n’s jullie gevoeligheid testen….

 

Ik zond hem een uitnodiging als mijn alter ego “De intimiteitscoach”:

Hallo jan,

Hierbij een berichtje van jouw nieuwe intimiteitscoach.

Je wordt verwacht voor je eerste afspraak op ….  We gaan alles daar gelijk behandelen. Mijn behandelingen zijn vaak wel hands-on dus ik houd van aanpakken.Dan kan je daar vast rekening mee houden.

 

Als je het niet erg vindt ga ik niet gelijk uitleggen per email hoe we de therapie gaan aanpakken hoor, maar het zal zeker effectief en spannend zijn! Ook zag ik in je dossier dat je seksuele gevoel een beetje ingekakt is (om het maar even modern te benoemen). Nou daar gaan we zeker wat aan doen. We gaan weer leven in de brouwerij brengen! De boel weer eens flink opstoken.

Ik kijk ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

De intimiteitscoach

 

En zo gebeurde het dan:

Het verslag van de sessie:

Een tijdje geleden zag ik op de website van Meesteres SaMantha de suggestie voor een sessie in aanwezigheid van een slavin. Ik heb haar toen een scenario gestuurd van een sessie met mijn ultieme fantasie, met het verzoek of dit realiseerbaar zou zijn. Kort daarop volgde het antwoord dat dat zeker mogelijk was en wel met een uiterst leuke en charmante slavin genaamd floortje.

Na het maken van een afspraak volgde een periode van gespannen vooruitkijken; Toen uiteindelijk de dag van de sessie aanbrak reed ik gespannen naar de locatie alwaar de ontvangst helemaal geweldig was.

Ik werd in een nette flat ontvangen door een gastheer die mij welkom  heette bij de intimiteitscoach en die mij in de wachtkamer liet plaatsnemen waar toen de sexy floortje al zat in haar korte jurkje een tijdschrift te lezen. Hij bood mij vriendelijk een kopje koffie aan en zei dat hij aan de coach zal gaan zeggen dat ik er was.  (Toen die oudere man opendeed dacht ik nog heel even “shit, ik ben aan het verkeerde adres…”.. ik had niet verwacht zo ontvangen te worden maar het rollenspel ging gelijk van start zoals Mrs SaMantha aan de telefoon al had gezegd.

Over het verloop van de sessie….dat laat ik tussen ons drieën, maar uit alles bleek dat Mrs SaMantha en floortje het scenario van mijn droom uitstekend hadden voorbereid.

Het rollenspel werd precies zoals ik me had voorgesteld gerealiseerd, SaMantha als Meesteres ter vervanging van de intimiteitcoach en floortje als medepatient. (prachtige en leuke dame trouwens) Een tipje van de sluier: Mrs SaMantha had twee dossiers gemaakt met onze namen erop en ging hieruit wat vertellen… ik had zogenaamd intimiteitsproblemen en floortje ook. Ik moest op de bank gaan zitten en floortje moest leren zich te gaan tonen. Haar jurkje werd dan ook gelijk uitgetrokken toen ze voor mij stond. Ze moest haar handen in haar nek leggen en Mrs SaMantha ging achter haar staan en haar strelen. Ik moest op mijn knieën voor haar gaan zitten en haar strelen. Dat was zeker geen straf. Daarna moest ik mij uitkleden want de Meesteres vond het oneerlijk als floortje al in haar lingerie voor mij stond en ik nog aangekleed was. Toen stond ik geheel naakt te trillen van de spanning voor deze twee prachtige dames.

SaMantha begeleide me fantastisch verbaal … en liet me dingen doen die opwindend en soms (een beetje) pijnlijk zijn en floortje moest dingen bij mij doen er waren veel  stimulerende woorden…het was heerlijk

Zoals ik al zei; het verdere verloop van de sessie laat ik tussen ons drieën, met uitzondering van de strap-on sessie; ik ben nog nooit zo opwindend en vloeiend anaal opgerekt (door Floortje) en genomen (door Mrs SaMantha); ik moet U eerlijk bekennen dat ik best onder de indruk was van het formaat maar jeetje, wat ben ik fantastisch genomen….en eigenlijk zonder een spoortje pijn…zelfs niet toen U triomfantelijk zei “hij zit er helemaal in hoor..!” Fantastisch!! werkelijk waanzinnig lekker. Nooit verwacht dat ik dat formaat kon nemen…..

Samengevat: het was opwindend, leuk verwarrend, af en toe serieus, vaak ook met een schaterlach, soms iets pijnlijk, vaak waanzinnig lekker; kortom: voor herhaling vatbaar!!!! SaMantha en floortje: Dank voor de bijzonder leuke en spannende sessie;  Het zorgt voor een constante smile op mijn gezicht de dagen erna.

graag tot de volgende keer!!

Van slaaf jan.