Al enige tijd bezoeken we maandelijks de bdsm avond in een paren club. Wij zijn kijkers, spelen doen we thuis waar we avonden in de club gebruiken in onze fantasieën.

We hebben een vaste rol verdeling waarbij zij mijn meesteres is (ik noem haar Prinses) en ik haar slet.

Enkele maanden geleden ontmoette we daar Meesteres SaMantha. Haar spel sprak ons enorm aan. Dat leidde tot twee geweldige sessies in haar SM ruimte waar ze met mij speelde onder toeziend oog van mijn Prinses. Haar ervaring, kennis en inlevend vermogen maakt dat het volledig past in onze DS beleving waar we nog vele avonden daarna plezier aan beleven.

De fantasie gaat meestal verder dan wat je in de praktijk kan ervaren. Dat was althans mijn idee. Tot mijn Prinses mij de kans gaf om dat wel te doen, een uitgebreide sessie met Meesteres SaMantha en haar in de parenclub op een BDSM avond….

Twee uur lang werd er met mij gespeeld. Meesteres SaMantha wist andere dames en een slaaf erbij te betrekken in een steeds nieuwe situatie en toch in alle rust. Ze had mij volledig onder controle: ik wilde geen rem zijn op Haar plezier dat ze beleefde en zo werd de avond een aaneensluiting van hoogtepunten. Feilloos voelde ze wat mijn echte verlangens waren terwijl alles zich afspeelde binnen de grenzen die ze al van mij kende en die ze met mijn Prinses besproken had.

Ondanks de spanning heb ik aan één stuk door genoten. En nu, een week later,  word ik nog steeds weer bloedgeil bij iedere herinnering.

Lieve Meesteres SaMantha, u heeft in één avond meer fantasieën tot leven laten komen dan dat dit “sletteslaafje” wist dat hij die had.