Over mij

Mijn persoonlijke interesse in de BDSM-levensstijl is de drijvende kracht achter mijn bestaan als professionele Domina. Niet alleen heb ik mij bekwaamd in de techniek van de BDSM, maar nog meer in de persoon van de slaven die niets liever willen doen dan mij dienen. Ik geniet ervan als een slaafje zich met huid en haar aan mij wil overgeven en verklaart dat ik de persoon ben waar hij alles voor wil doen en ondergaan. Ik geniet van de macht om iemand een comfortabel gevoel te geven, een gevoel waarin mijn onderdaan een sluimer van volledige overgave over zich heen voelt komen. Om dan na een forse pijniging en/of vernedering zijn dankbare blik te zien.

Als professionele Meesteres sta ik natuurlijk open voor alle ideeën en veroordeel niemand omdat hij (tijdelijk) iemand anders wil zijn, bijvoorbeeld: een vrouw, een slet, een peuter, een hond, een luierdrager, een dienstmeid, een (bi)slaaf of wat dan ook. Want vaak hoor ik van slaven “Met U kan ik echt over alles praten, al mijn innerlijke verlangens en geheimen kan ik bij U kwijt en daar kan ik nooit met iemand over spreken. Mijn echte, innerlijke zelf komt naar voren als wij samen zijn en U mij accepteert hoe ik ben”.

Mijn opwinding komt uit de macht die ik kan uitoefenen. Uit mijn vrouwelijke superioriteit. Uit de controle hebben over hoe alles verloopt. In mijn optiek is BDSM een samenspel waarin je beiden plezier hebt. Het plezier dat ik heb straalt uit naar jou en vice versa.

Kortom: Ik ben DOMINANT.