We hadden afgesproken in een park en de Meesteres wachtte daar op mij met een busje.  Ik had mij gemeld en kreeg  de opdracht om me in de laadruimte geheel uit te kleden en als slavin amanda te transformeren. In de laadruimte lag een slavinnen- outfit (zonder slip!), wel een  bh met vulling- sexy nylonkousen- kort rokje – blouse met decollete- blonde pruik-  highheels inclusief enkel- & handboeien.
Na de goedgekeurde metamorfose door Meesteres SaMantha werd ik gesommeerd om uit te stappen en onder begeleiding van Meesteres SaMantha een wandeling (op highheels !) in een park- achtige omgeving te maken. Ik had dit al vaak bij haar geoefend dus dat ging wel goed.  Tijdens de 2de ronde van deze trip werden wij op afstand door een man gevolgd.
Meesteres SaMantha heeft een speciale gave om mensen te spotten, die wel eens iets ‘niet- alledaags’ willen beleven. Ik werd bevolen mijn pas in te houden, mocht absoluut niet omkijken, De Meesteres liep naar deze persoon, op afstand kon ik niet horen wat er tussen hen besproken werd.

In slavin- outfit terug naar het busje, in de laadruimte werd ik geblinddoekt, Meesteres SaMantha stapte uit en sloot de toegangsdeur.
Geblinddoekt, zittend, handen op rug met handboeien gebonden, in de laadruimte ging na enige tijd de toegangsdeur weer open, een persoon kwam binnen, Meesteres SaMantha beval hem zijn pantalon te laten zakken, ik ontving  een harde penis in mijn slavenmond, Meesteres SaMantha stimuleerde haar genodigde gast tijdens de intensieve pijpsessie tot ‘deep throat’, hetgeen mij regelmatig deed kokhalzen.
De mystery- guest mocht niet klaarkomen, stapte na de pijpsessie uit het busje en ik hoorde ze praten maar kon het niet verstaan.
Na een toerrit(je) werd ik in de SM- ruimte van Meesteres SaMantha in mijn amanda outfit  met blinddoek stevig onderhanden genomen. Meesteres SaMantha vertelde mij dat de onbekende in het park wel interesse had in bdsm en wel wat verder wilde gaan. De Meesteres had het adres gegeven en wellicht zou hij nog langs komen als hij dat durfde.

Hij had geappt dat hij zou komen en na verloop van tijd ging de deurbel, er kwam iemand binnen. Het was de man uit het park en hij bleek nog  onervaren met SM, hij mocht mij betasten en hielp onder andere Meesteres SaMantha met het ophangen van de sling.
Het ‘broekie’ bleek een ‘ snelle leerling’ , in de sling met mijn benen omhoog, vastgebonden aan de kettingen,  geblinddoekt en in slavin- outfit werd ik behoedzaam gepenetreerd.
Meesteres SaMantha gaf opdracht aan de ‘ invisible man’ om in mijn gezicht te ejaculeren en hij vertrok daarna.
Ik had de hele tijd een blinddoek voor en heb deze parkman nooit gezien. De Meesteres vertelde me, dat hij had verteld dat hij heel nerveus was maar dat hij het ook het meest opwindende avontuur van zijn leven vond.. Dat gevoel had ik ook… het was een ‘ perfect match ‘ “.  Ik geniet nog immer van deze out- en indoor sessie.

Uw slavin amanda.