Hierbij het verhaal van hoe een spannend weekend verliep:

 

Afgelopen vrijdag moest ik me om 19:00 uur melden bij een mooie speellocatie in het Brabantse land.

 

Nadat ik welkom was geheten door Mrs. SaMantha, werd ik naar de badkamer gestuurd om me gereed te maken voor de leuke spannende avond. Omdat de Meesteres verklapt had dat we die avond nog bezoek kregen van nog een slavin en een slaaf was ik toch wat gespannen. Dit werd namelijk mijn eerste ervaring met een slavin erbij. Nadat ik gedoucht had ging de slavin mij rondleiden in de studio. Het zag er allemaal prachtig uit. Mooie spullen, goede belichting en spannende achtergrond muziek. Ik voelde mij al in een roes.

 

Om bij mij de spanning nog meer op te bouwen werd ik voorzien van elektrische attributen verder kreeg ik een anaal dildo in, en werd in een latex zak opgesloten. Om het compleet te maken kreeg ik ook nog een latexkap op met oogkleppen.

Terwijl ik opgesloten lag in de zak, werd de elektro aangesloten en de spanning trok door pik en ballen. Na enige tijd gelegen te hebben zei de Meesteres: ik ga even theedrinken want onze gasten zijn gearriveerd. Na verloop van tijd kwam er iemand naast me liggen op het bed en ging aan me zitten, geen idee of het de slaaf of slavin was. Het verdere verloop van de avond was super spannend en opwindend. Nadat ik een kuisheidskooi had om gekregen, kreeg de slavin de opdracht me goed op te geilen, wat zeer goed lukte en de kooi zat in de weg (dit was ook niet heel verbazend want 3 kwartier eerder had ik een viagra ingenomen). Nadat eindelijk de kuisheidskooi verdwenen was, bleef de slavin mij opgeilen, met als gevolg dat ik bijna vroegtijdig klaarkwam. Voor straf werd ik samen met de slavin vastgebonden, en werden we beiden met de zweep onderhanden genomen.

 

Later werden we beiden met folie aan elkaar vastgebonden en werden we op bed gelegd. Dit werd heel warm en haar lichaam tegen de mijne voelde zeer opwindend aan en het liet mijn pik zeker niet onberoerd. Elke beweging van elkaar voelde je goed.

 

in folie

Daarna werd ik vastgezet in de kooi, en moest toezien hoe de andere slaaf met de slavin stevig gezweept werden. Deze slaaf had waarschijnlijk meer ervaring dan ik want dat ging er echt hard aan toe. De bullwhip en de cane kwamen eraan te pas. De Meesteres had mij gelukkig dus wat gespaard. Zij weet precies wat ik kan hebben.

Uiteindelijk werd ik uit de kooi gehaald en vastgelegd in de sling waar de Meesteres me eerst met de voorbinddildo nam en later werd ik genomen door de slaaf. Dit is ook al iets wat al heel lang op mijn wensenlijstje stond. Hij deed dit super goed en lekker hard. Het was zo geil.  Ondertussen was de Mr van de slavin ook gearriveerd en hij ging verder met het zwepen van de slavin. Dat ging er stevig aan toe. Zij was ook echt masochistisch.

Toen ze het echt niet meer kon hebben kreeg ze een beloning. Ze werd in de sling gelegd en  ik moest de slavin verwennen met de elektrische tandenborstel op haar klit. Hier genoot ze enorm van en je kon merken dat ze heel geil was geworden. na verloop van tijd mocht de andere slaaf en ik de slavin met onze slavenpikken gaan verwennen. Het was enorm super om de slavin langdurig te mogen verwennen met pik, tong en speeltjes. Na verloop van tijd mocht de slavin op bed liggen en moest de andere slaaf haar nemen op bed. Ik zat van een afstandje toe te kijken en met me zelf te spelen, ik mocht dichterbij komen en kreeg de opdracht over haar tietjes heen te spuiten. Dit maakte me super geil en het duurde ook niet lang voordat ik alles over haar heen spoot. Dit tot vreugde van de slavin. Daarna heb ik het sperma nog lekker over haar borsten heen gemasseerd. De slavin heeft ook meerdere hoogtepunten mogen ervaren en dat was wel te horen. Toen  was de avond afgelopen en het was inmiddels alweer ver in de nacht.

 

 

 

Het was een super spannende en geile avond waar nog veel meer gebeurde onder andere met een neukmachine, maar ik kan niet alles vertellen. Alles ging zelfs nog veel verder dan dat ik in mijn stoutste dromen en fantasieën had kunnen bedenken.

 

Heel erg bedankt Meesteres. Ik hoop op een vervolg.

 

slaaf martijn