Deel I: De eerste keer

Corona, het had een grote invloed op mij dan ik voor mogelijk had gehouden. De jarenlang zorgvuldig opgebouwde spelrelatie met mijn meesteres kwam ten einde. Ik moest op zoek naar een nieuwe uitdaging. wat zich aanbood lag niet in de lijn van de verwachtingen. BDSM is nu eenmaal meer dan erop losmeppen en zodoende bleef ik op mijn honger zitten tot ik onverwacht op de website van meesteres SaMantha stootte. Al mijn angsten en zenuwen terzijde geschoven maakte ik een afspraak met haar. De eerste afspraak met haar in Den Haag bracht me terug naar de essentie van het BDSM gebeuren, een goed gesprek en dan kon het spel beginnen.
Na twee jaar zonder, trok ze het spel langzaam op gang. Van het pijnigen van mijn oh zo gevoelige tepels terwijl ik geblinddoekt aan het kruis vastgebonden stond, tot het zwepen met de door mij zeven gekozen zwepen, het was terug thuis komen.
Ook anaal en het druipende kaarsvet kreeg zijn plaats in het gebeuren. Al vlug werd een tweede afspraak geplant, daarover later.

Slaaf pigge

 

Deel II: Feminization

Soms heb je niet veel nodig om je comfortabel te voelen. Een kop thee en een gastvrouw die je welkom heet en mijn vraagt om je schoenen uit te doen, zodat je de tijd gegund  wordt om de buitenwereld te vergeten.

Enkele weken na mijn eerste ervaring met de meesteres werd een vervolg afspraak vastgelegd. Ik had Belgian Chocolats voor haar meegebracht waarvoor ik met een hartelijke knuffel werd bedankt. Om de verassing volledig te maken had ik nieuwe, witte zelf ophoudende nylonkousen aangedaan en al vlug waren dat de enige kledingstukken die ik nog droeg. Het moet telepathie tussen de meesteres en mij geweest zijn, ze had een mooi setje witte vrouwen kleren klaar gelegd, tot en met pruik, oorbellen en een halsketting toe. Zelfs mijn slavennaam werd vrouwelijk, het was een verassende ervaring toen ik op de hoog gehakte laarsjes in de keuken een colaatje voor de meesteres diende te halen bij een door mij onbekende man.

En opnieuw werden grenzen afgetast en verlegd, de vrouwelijke kantjes in mij werden aangesproken tot en met het gebruik van de voorbind dildo. Het was een volledig nieuwe ervaring die duidelijk aangaf dat er nog behoorlijk wat werk voor de boeg is om deze zijde van me verder te verkennen.

Het was opnieuw een geslaagde sessie en ik kijk nu al uit naar de volgende.

 

Slaaf pigge

 

Deel III: Sessie met andere slaaf

Het was mijn derde afspraak met de meesteres. Op mijn verzoek zou er een tweede slaaf deelnemen aan het spel. Die druilige woensdag middag stond ik op haar stoep met een zenuwknoop in mijn maag, het werd immers het moment van de waarheid. Voor de eerste maal zou mijn bi seksualiteit aan bod komen in het spel, dit wel op mijn aangeven, maar toch.
Zoals steeds een dikke knuffel en wat vrijblijvend gepraat kon het spel beginnen mijn sexy tijgerslipje werd gekeurd en goed bevonden, maar moest uiteindelijk toch ook samen, met de rest van mijn kleding opgeborgen worden. De medeslaaf zat geboeid, geblinddoekt en opgesloten in de kooi en ik zelf werd voorzien van de nodige ornamenten zoals pols en enkel boeien een blinddoek en een afgebonden pik.
Gedurende de ganse sessie werd op die manier de privacy van ons beide gerespecteerd.

Na wat inleidende smaakmakers aan het Andreas kruis en het bewerken van mijn tepels, het plaatsen van wasspelden op mijn pik en ballen werd ik ook in de kooi gestopt waardoor een eerste lichamelijk contact met mijn lotgenoot.
De impressies raasden als het balletje van een trekbiljart door mijn hoofd en de zenuwknoop in mijn maag raakte maar niet ontward. Langzaam maar zeker verlegde het spel zich van de kooi naar de bondage tafel en diende ik de ballen en de pik van medeslaaf verwennen onder deskundige leiding en raadgevingen van de meesters. Klaarblijkelijk viel mijn zuig en trekwerk in de smaak en hoorde ik, nog steeds geblinddoekt, mijn partner in crime kreunen en steunen zonder echter klaar te komen.

De volgende stap in dit inwijdingsritueel was het verwennen van de tepeltjes van mijn medeslaaf, dit alles op de tast en het gevoel want zijn borst was behoorlijk behaard, opnieuw een nieuwe ervaring voor mij.
Als een tsunami raasde de nieuwe ervaringen door mijn lichaam en liet de meesteres geen tijd om op adem te komen een geluidsisolerende leren kap met enkel een kleine opening voor de mond werd bevestigd en ik werd volledig vastgezet met gespreide benen op een daarvoor ontworpen stoel. Een volledige fixatie van zowel armen, benen en mijn hoofd maakte mij klaar voor welke beproeving dan ook.
Ondertussen ging het onbarmhartig pijnigen van mijn tepeltjes, ballen en pik gewoon door. Het voelde als een verlossing bevrijd te worden door de meesteres en ruggelings vastgezet te worden op het bed, mijn beide benen in een sling zodat mijn kontje vrij lag voor welk idee van de meesteres dan ook.

Langzaam en met de meeste omzichtigheid werd een but plug van redelijk formaat ingebracht zodat ik genoeg opengerekt zou zijn voor alle eventuele verder stappen. Mijn mede lotgenoot werd opnieuw in stelling gebracht en onze pikken werden afwisselend tegen elkaar getoetst of  zijn klokkenspel werd in mijn hand gedrukt, zodat ik hem kon blijven plezieren.
Met een behoorlijk formaat voorbind dildo werd ik uiteindelijk door de meesteres genomen. Dat ik uiteindelijk niet werd genomen door mijn medeslaaf dank ik aan de voorzichtigheid van de meesters die oordeelde dat ik nog niet klaar was om deze monster penis te ontvangen.

Door de tornado in de shelter of My mind was het afscheid van de meesteres kort en abrupt, waarbij bij deze mijn excuses.

Het ganse gebeuren speelt nog steeds door mijn hoofd, er is duidelijk tijd nodig om dit alles te verwerken en een plaats te geven. Is het voor herhaling vatbaar, was het wat ik ervan verwachtte? Het was alleszins een volgende stap in mijn BDSM avontuur welke enkel kon genomen worden onder de deskundige leiding van een bekwame meesteres.

 

Slaaf pigge

to be continued………..