Deel I

Corona, het had een grote invloed op mij dan ik voor mogelijk had gehouden. De jarenlang zorgvuldig opgebouwde spelrelatie met mijn meesteres kwam ten einde. Ik moest op zoek naar een nieuwe uitdaging. wat zich aanbood lag niet in de lijn van de verwachtingen. BDSM is nu eenmaal meer dan erop losmeppen en zodoende bleef ik op mijn honger zitten tot ik onverwacht op de website van meesteres SaMantha stootte. Al mijn angsten en zenuwen terzijde geschoven maakte ik een afspraak met haar. De eerste afspraak met haar in Den Haag bracht me terug naar de essentie van het BDSM gebeuren, een goed gesprek en dan kon het spel beginnen.
Na twee jaar zonder, trok ze het spel langzaam op gang. Van het pijnigen van mijn oh zo gevoelige tepels terwijl ik geblinddoekt aan het kruis vastgebonden stond, tot het zwepen met de door mij zeven gekozen zwepen, het was terug thuis komen.
Ook anaal en het druipende kaarsvet kreeg zijn plaats in het gebeuren. Al vlug werd een tweede afspraak geplant, daarover later.

Slaaf pigge

Deel II

 

Soms heb je niet veel nodig om je comfortabel te voelen. Een kop thee en een gastvrouw die je welkom heet en mijn vraagt om je schoenen uit te doen, zodat je de tijd gegund  wordt om de buitenwereld te vergeten.

Enkele weken na mijn eerste ervaring met de meesteres werd een vervolg afspraak vastgelegd. Ik had Belgian Chocolats voor haar meegebracht waarvoor ik met een hartelijke knuffel werd bedankt. Om de verassing volledig te maken had ik nieuwe, witte zelf ophoudende nylonkousen aangedaan en al vlug waren dat de enige kledingstukken die ik nog droeg. Het moet telepathie tussen de meesteres en mij geweest zijn, ze had een mooi setje witte vrouwen kleren klaar gelegd, tot en met pruik, oorbellen en een halsketting toe. Zelfs mijn slavennaam werd vrouwelijk, het was een verassende ervaring toen ik op de hoog gehakte laarsjes in de keuken een colaatje voor de meesteres diende te halen bij een door mij onbekende man.

En opnieuw werden grenzen afgetast en verlegd, de vrouwelijke kantjes in mij werden aangesproken tot en met het gebruik van de voorbind dildo. Het was een volledig nieuwe ervaring die duidelijk aangaf dat er nog behoorlijk wat werk voor de boeg is om deze zijde van me verder te verkennen.

Het was opnieuw een geslaagde sessie en ik kijk nu al uit naar de volgende.

 

Slaaf pigge