Trannynight het feestje voor “andere dames”

13 september ben ik naar een travo feestje geweest. Dit was voor het eerst in mijn leven en zelfs ik vond het wel spannend. Zullen er ook vrouwen zijn, hoeveel dan, zijn er alleen travo’s?

Ik ging met mijn slaaf die ik voor die avond had omgetoverd tot “slavin martine”.

Het feest werd gegeven in een parenclub genaamd Mystique en heet Trannynight.

Er is maar weinig info over te vinden op het internet dus we moeten het maar gewoon gaan ervaren.

Toen we daar aangekomen waren heb ik als eerste martine weggestuurd om zich te gaan douchen. Ik heb alle meegenomen kleding, laarzen, pruiken, make up, lingerie, sierraden en nepborsten uitgespreid in de kleedkamer. We hebben een mooie outfit gekozen en martine zag er super heet uit. Toen alles er goed uitzag zijn we de club in gegaan. Er liepen daar fantastische mooie “dames” . Alle ogen waren op ons gericht. Een slet martine met een mooie Meesteres in het leer die haar begeleidde. Het was al heel lang een droom van martine geweest maar dit had ze nooit alleen gedurfd. Ze was dus ook super gespannen, maar ik zorgde er voor dat alles goed kwam.

Eerst eens wat lekkers eten van het warme buffet en even kletsen. We konden buiten aan het zwembad zitten en lekker kijken en bekeken worden. Daarna gingen we een rondje wandelen door de club. Er waren allemaal kleine kamertjes met deuren die dicht kunnen, maar ook grotere ruimtes waar je publiekelijk bezig kon zijn. Er zat in zo een klein kamertje een heel mooie “dame” in een heel mooie latex outfit. We gingen bij haar naar binnen en zij wilde mijn slavin wel eens goed gebruiken waar ze voor was. De deur ging op slot en onder mijn toezicht en regie gebeurden er daar allemaal spannende dingen. Mijn slavin had haar eerste super ervaring. Daarna gingen we even bijkomen en wat drinken.

Mijn slavin is de darkroom nog in gestuurd, waar ook een hoop actie te beleven viel.

Daarna had ik besloten dat ze tentoongesteld moest worden. Eerst nog wat kleinschalig dus. Ik nam haar mee naar hetzelfde kamertje en legde haar op haar rug op het bed met de benen wijd, rokje omhoog en blinddoek voor. Ze moest met zichzelf spelen en zich aanbieden. Er liepen velen voorbij die naar haar keken en haar keurden. Ik stond daar als bewaker bij de deur en selecteerde een mooie “dame” die zich in het kamertje bij mijn slavin mocht voegen. Deze keer mocht de deur niet dicht en op slot en het stond al snel vol bij de deur met kijkers. Ik hoorde ze tegen elkaar fluisteren: wat spannend hè als je hier met je eigen Meesteres bent die dingen voor je regelt. J

Zo nu was ze wel gewend en door de eerste spanningen heen. Nu konden we haar exhibitionistische kant eens gaan gebruiken. Ik ging deze fantasie van mijn slavin ook waarmaken.

Ik nam haar mee naar de grote publiekelijke ruimte met het grote, ronde, rode bed waarop Ik haar heb haar vastgebonden en een blinddoek heb voorgedaan. Daar gebeurde er wat al zo lang in haar fantasie rondspeelde. Ik ga het niet precies beschrijven maar je kan het vast wel voor je zien wat ik daar allemaal voor haar regelde. Deze fantastische avond is tot een spetterend einde gekomen.

Daarna nog een paar appjes ontvangen dat ze het zo naar haar zin heeft gehad en dat het zeker voor herhaling vatbaar was. Ow ja en als antwoord op mijn eerste vraag: Er waren dames, koppels in lingerie en heren in dameskleding. Het was weer een opwindende avond en een bont gezelschap van mensen. Ook ik vond de sfeer super leuk en heb zeker genoten.