Ik heb een slaaf softie die houdt o.a. van lekkere zachte pakken. Hij wil heel graag knuffelen met een andere furrydame. Ik heb deze gevonden in Kinkygirl. Zij wil graag van alles mee maken dus vond ik dat de perfecte match. Zij wil ook graag experimenteren met haar dominante/sadistische kant. Dus dat werd een heel gevarieerd middagje. We hadden veel plezier en er was bij deze twee heel veel voorstress. Hierbij een verslag van hem en daaronder een verslag van haar. Veel leesplezier.

Verslag van de furryslaaf:

Lieve Meesteres,

Hierbij mijn verslag van de sessie van afgelopen maandag.

Het was heel lang geleden dat ik zo nerveus was Meesteres! ik keek er dan ook heel erg naar uit ??

Een sessie met kinkygirl erbij, ik had de wildste dromen ervan in de dagen ervoor (en eigenlijk fantaseer ik er al jaren over), maar de werkelijkheid was nog veel bijzonderder ?

Alleen het afwachten in m’n berepak was al een hele belevenis, en het was maar goed dat ik de cb om had want die kleine ?

En toen knuffelen met kinkygirl ??? Wat een belevenis Meesteres ik ben er nog ondersteboven van ? ik had nooit verwacht dat zij zo heftig zou reageren ? wauw. Die kleine in de cb werd compleet geplet en dat deed zeer en dat was maar goed ook want ik was compleet overweldigd en zonder dat was ik in de eerste minuut al klaargekomen ?
Ze lag bovenop mij en u zorgde dat ze klaar kwam met haar pak aan terwijl ze bovenop mij lag… wauw Meesteres dat ik dat nog eens mocht meemaken ???

Alles daarna is eerlijk gezegd ook een beetje vaag in mijn herinnering ?

ik herinner me canes en zwepen (yum ?) en nog heel veel gestreel en knuffels en bereden worden en kinkygirl die nog een paar keer klaar kwam en hele leuke gesprekjes en woordjes en geluidjes van kinkygirl in m’n oren en Amerikaanse tepelklemmen en electro en een plug die elke keer op precies de “verkeerde” momenten begon of stopte met trillen, wauw Meesteres wat een geweldige middag ???

Het mooiste was kinkygirl ? Het was zoooo gaaf om haar in m’n armen te mogen hebben en strelen en vasthouden en knuffels te krijgen en haar te voelen genieten, ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en ik ben er helemaal ondersteboven van ?? Dit was echt mijn lang gekoesterde fantasie die u heeft waargemaakt Meesteres, een andere dame in furrypak en samen genieten.

Dit was zo gaaf Meesteres, dank U en dank kinkygirl ook van mij. ????

Wat mij betreft doen we dit vaker ???

Liefs,

Uw nog nagenietende speeltje softie

 

What’s the only thing better than cuddling up in your supersoft bear-suit? Well, this. Cuddling and snuggling and hugging and caressing with the very sweet (and, for the occasion, lovely soft) kinkygirl. It’s a week ago now and i’m still walking around on fluffy clouds… Never in my life have i experienced such a beautiful and intimate feeling, thank you kinkygirl, and thank You @Mrs-SaMantha! Please let this not be a “once in a lifetime” experience blush

Verlag van de furryLady:

Het is een beetje allemaal wazig in mijn hoofd wat er die middag allemaal precies gebeurde. Het zit als een wolk in mijn geheugen. Maar ik zal eens proberen om er wat over op papier te krijgen:

De zenuwen/spanning verdwijnen eigenlijk zoals altijd wanneer ik over deze drempel stap. Ik kom binnen in mijn blauwe furrypak. We staan wat klungelig en grijpen naar elkaars handen. We dansen een beetje als opdracht van de Meesteres en ineens trek ik de slaaf in zijn berenfurrypak naar mij toe en omarm deze. Ik ben besloten om er een slowdans van te maken. Zijn reactie is precies wat ik verwachtte.

We worden tegen elkaar aan het kruis met touwen vastgezet. Ik druk hem met mijn lichaam strak tegen het kruis. Zo strak mogelijk dus spant het touw zich extra vast. Mijn hoofd gaat wat uit. We strelen elkaar hoever dat nog kan.

Dan ligt de slaaf op het bed. Ik mag van de Mrs. wat spelen met de canes en ik heb plezier hierin. Het uitdagen, de grens opzoeken. De tip en tricks van Mrs. SaMantha in mij opnemend. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Ik geniet ervan om mijn sadistische kant wat vrij te laten.

Ik ga op de slaaf liggen in een zacht pak. Dit alles heeft mij zeker niet onberoerd te gelaten. De wand vib die de Mrs tegen mijn onderlichaam aan drukt is dan meer dan welkom. Ik wordt geiler en geiler en laat dit dan ook duidelijk merken met mijn bewegingen. Dan is er geen ontkomen meer aan en ontplof ik. Niet lang daarna vraag ik nog een keer of ik klaar mag komen en lig ik al schokkend nog even uit te hijgen.

De pik van de slaaf wordt uit de elektro gehaald. Piemel verwenning is iets wat ik graag doe. Ik warm mijn handen. Spuug ze nat en neem zijn lid in mijn handen. Hij wordt vanzelf met een beetje hulp groot en hard. Niet veel later, ontploft hij ook. Ik tease nog even met langer door af te trekken dan lekker is. Hahaha….

Dan is het na kort te hebben nagepraat voor mij helaas weer tijd om het normale leven weer in te stappen. Bedankt jullie. Het was weer een bijzonder gave ervaring!