U vertelde mij dat u verschillende mogelijkheden had voor een prikkelend elektro spel. Er was een wat simpeler apparaatje maar er was ook de grote aluminium koffer die gevuld was met een groter apparaat genaamd de VIOLET WAND. Dit is een super apparaat die zoals ik later merkte met licht werkte. Toen de Meesteres het licht uitdeed begon het paarse licht te stralen. Toen u dit langs mijn huid haalde voelde ik de vreemdste spannendste sensatie die ik ooit had meegemaakt. Ook dat U met het bijhorende zweepje lichte elektrisch geladen schokjes bij mij teweeg bracht vond ik super. Gelukkig deed u dit opbouwend en kon ik meer hebben dan dat ik zelf had verwacht. Het zag er ook zo indrukwekkend uit en ik was bang: een vreemd soort van positieve angst die een slaaf voor zijn Meesteres hoort te hebben. U heeft de totale controle en ik ben overgeleverd. Ik hoef niet te denken dat doet U voor mij. Ik onderga.

rob