Een volgende stap voor sletje Wanda

Ik heb al zoveel verschillende soorten sessies met Mistress SaMantha mee mogen maken. Ik ben al vele jaren Haar eigendom en heb zelfs een contract getekend waardoor ik officieel Haar eigendom ook ben. Op 10 augustus 2018 mocht ik me weer melden bij mijn Mistress SaMantha. De sessie begon zoals gewoonlijk met het omtoveren naar Wanda. Mijn Mistress had weer kleding uitgezocht, mijn borsten lagen weer klaar en mijn hakken stonden er ook al weer klaar voor. Dit keer liet Mistress doorschemeren dat er weer iets nieuws toegevoegd zou worden aan mijn ervaring als Wanda. Nadat ze me wat heen en weer had laten lopen op mijn high heels, liet ze doorschemeren dat er vandaag wel eens een ontvoering plaats zou kunnen vinden. Mistress SaMantha vond het namelijk tijd worden dat Wanda het zonlicht eens zou zien en had er zelfs een bestelbusje voor op de kop weten te tikken. Omdat ze niet wilde dat ik van de Studio naar de bestelbus zou lopen als sletje Wanda, moest ik me dus weer even terug omkleden. De stockings en het damesslipje moest ik onder mijn kleding aanhouden.

In de bestelbus bracht ze me naar een plek waar ik op een parkeerplaats uit moest stappen en waar ik me achterin de bestelbus om moest gaan kleden. Mijn lederlook broek moest aan, mijn vrouwelijke truitje en daaronder uiteraard mijn BH en mijn borsten. Daarna moest ik mijn high heels weer aan en vertelde Ze me dat ik uit moest stappen. Ik had geen idee of het er druk zou zijn, maar ik moest nu eenmaal gehoorzamen. Toen ik uitstapte was Wanda voor het eerst in de open buitenlucht te bewonderen. Mistress SaMantha bouwde de spanning nog extra op door fijntjes te wijzen op een auto die er aan kwam en een auto die geparkeerd stond met iemand er in. Hij of zij zou me nu dus echt gewoon zien!

Ze nam me aan een arm mee (want op high heels lopen valt in de buitenwereld niet altijd mee) en zo liepen we naar de waterkant. Oh god wat voelde Wanda zich nu vrij! Iedereen mocht me zien en kon me ook zien en ik voelde me heerlijk! Ze hield wel in de gaten dat anderen niet al te dicht in de buurt zouden komen, maar Ze maakte wel duidelijk dat ik gezien werd. Daarna moest ik nog een heel stuk gewoon met Haar wandelen. Er kwam een fietser aan en Ze zei: “ga maar achter me lopen dan zien ze je niet” maar toen de fietser dichtbij was pakte ze me bij de arm en moest ik eens toch naast haar lopen. Dat was heel spannend want ik kon mij niet verschuilen. . Ik voelde me zooo trots! Iedereen mocht mijn kontje zien in mijn strakke broek en mijn enorme borsten, ik was eindelijk Wanda!!!

Daarna terug in de auto wilde ik mijn borsten niet uit, ik voelde me eindelijk weer compleet en mocht ze van Mistress SaMantha ook aanhouden. Toen weer terug naar de studio en daar was ons avontuur weer voorbij. Ik moest weer terug naar de “normale wereld”. Wat een belevenis en zeker voor herhaling vatbaar!

Dank U wel, Mistress SaMantha voor deze onvergetelijke volgende stap voor Wanda!

xxx