De latex badmuts

Op dinsdagochtend half elf had ik voor de eerste keer een afspraak met Mrs Samantha voor twee uur. Toen ik haar belde dat ik er aan kwam, zei ze dat ik precies om half elf moest aanbellen (geen minuut eerder of later!). Ik heb me daar netjes aan gehouden en belde stipt op tijd aan. Bij binnenkomst zag ik een slanke en bloedmooie meesteres met een mooi gezicht dat ik natuurlijk nog niet eerder gezien had. Zij nam de slavenlijst met mij door en daarna mocht ik mij gaan douchen en op de deur kloppen als ik klaar was.

Ik moest haar allereerst begroeten door haar voeten te kussen en werd daarna tegen de muur gezet met boeien en besefte al gauw dat ik een boeiende sessie zou meemaken. Zij wist van mijn voorliefde voor latex en in het bijzonder voor badmutsen en deed mij een rubberen kap met open mond en ogen en mijn bloemetjes badmuts op. Mijn voorliefde voor latex/rubber is al in mijn puberteit begonnen in de tijd dat vrouwen badmutsen droegen en in huis hadden liggen en ik zette dus weleens stiekem zo’n muts op (overigens is een badmuts nog betaalbaar in tegenstelling tot al de andere rubberkleding). Het gaf mij een heerlijk gevoel en het is dus echt mijn fetisj geworden. Ik vind trouwens dat het dragen van badmutsen weer verplicht moet worden als was het alleen maar omdat ik dat graag zie!

De meesteres praatte veel op mij in en maakte mij duidelijk dat ik er was om haar te pleasen en niet andersom en zei dat ik voortaan haar bezit was.

Zij betastte mijn tepels en wel steeds harder zodat ik flink pijn voelde en ze gaf aan dat dit ook de bedoeling was en dat er nog meer zou volgen.

Zij had nog een latexbroekje voor mij om aan te trekken, verwisselde de badmutsen regelmatig en gaf mij een stevige bondage! En die tepels hè daar kon ze niet van af blijven! Het hoogtepunt voor mij was dat ik een half uur in een rubberen zak met de rubberen kap werd opgesloten en dat de Meesteres mij alleen liet om later terug te komen en nog een bijzondere behandeling, met je raadt het al, latex handschoenen te geven, me een elektro behandeling te laten ondergaan en te geselen met een riempjes zweep.

Aan het eind mocht in het bad genieten van een heerlijke goldenshower met de badmuts op en na het douchen ging ik weer huiswaarts. Het was een super sessie met een strenge maar ook begripvolle meesteres, die communicatief heel sterk is. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Een anonieme slaaf